Follow us

Celebrity News | Ο Αλμπέρτο Μπουρλά στον Νίκο Χατζηνικολάου & η Δέσποινα Βανδή έλαμψε σε billboard της Times Square

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει τη μυστική συνταγή του "MasterChef", η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παραδέχεται: "Έφτασα στο σημείο να κλάψω, ήθελα να τα παρατήσω" & Τζένη Μπαλατσινού & Βίκυ Σταυροπούλου σε χαλαρές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας.

MissBloom TEAM
yupiii

Ο Αλμπέρτο Μπουρλά στον Νίκο Χατζηνικολάου | Τα πρώτα χρόνια στη Θεσαλλονίκη & η συγκλονιστική ιστορία της μητέρας του στο Άουσβιτς

Celebrity News | Ο Αλμπέρτο Μπουρλά στον Νίκο Χατζηνικολάου & η Δέσποινα Βανδή έλαμψε σε billboard της Times Square

Ο δόκτωρ Άλμπερτ Μπουρλά ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο πλατό της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω". O CEO της Pfizer παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη κατά την οποία μίλησε ανοιχτά για τα πρώτα του χρόνια στη Θεσσαλονίκη αλλά και για άλλους μεγάλους σταθμούς της ζωής του.

Μόνο όμορφα πράγματα έχει να θυμάται από τη γενέτειρά του: "Τα πρώτα που θυμάμαι είναι χρόνια ευτυχίας. Ήμασταν μία μεσοαστική οικογένεια. Δεν είχαμε οικονομικά προβλήματα, αλλά δεν είχαμε και μεγάλη άνεση. Ο πατέρας μου μαζί με τον αδερφό του είχαν ποτοποιείο στα Λαδάδικα. Ο πατέρας μου δεν ήταν αυστηρός, αλλά σοβαρός. Η μαμά μου ήταν πολύ δυναμική. Μας στήριζε στις αποφάσεις μας. Ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε το πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο στη ζωή".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: "Έφτασα στο σημείο να κλάψω, ήθελα να τα παρατήσω"

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η Ισμήμη Παπαβλασοπούλου παραχώρησε συνεντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@star" αναφερόμενη τόσο στη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του GNTM αλλά και στις κρίσιμες στιγμές που χρειάστηκε να ζήσει στην καριέρα της.

Το εντυπωσιακό μοντέλο παραδέχτηκε αρχικά ότι η κρούση από από το κανάλι για τη θέση του κριτή στον διαγωνισμό ήταν απρόσμενη για εκείνη: "Η πρόταση από το GNTM με ξάφνιασε, δεν την περίμενα καθόλου και είμαι πολύ δεμένη με την ομάδα. Νομίζω ότι έχει πάει πολύ καλά για ένα νέο ξεκίνημα για μένα γιατί είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Δέσποινα Βανδή έλαμψε σε billboard της Times Square

Δέσποινα Βανδή

Το άστρο της Δέσποινας Βανδή ξεπέρασε για μία ακόμη μία φορά τα εγχώρια καλλιτεχνικά δρώμενα, και έφτασε μέχρι την επιβλητική Times Square της Νέας Υόρκης. Η μεγάλη σταρ 'εγινε ambassador της Ελλάδας και της Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα και τη ενδυνάμωση του γυναικείου φύλου στη μουσική βιομηχανία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τζένη Μπαλατσινού & Βίκυ Σταυροπούλου σε χαλαρές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας

Τζένη Μπαλατσινού

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Τζένη Μπαλατσινού και τη Βίκυ Σταυροπούλου σε μια σπάνια κοινή τους εμφάνιση. Η γνωστή επιχειρηματίας και η διάσημη ηθοποιός διατηρούν μακρόχρονη φιλία και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν διστάζουν με την πρώτη ευκαιρία να ξεκλέψουν λίγο χρόνο για να βρεθούν και να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει τη μυστική συνταγή του "MasterChef"

Πάνος Ιωαννίδης

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα;” με την Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γνωστός σεφ του επιτυχημένου μαγειρικού διαγωνισμού του STAR μίλησε μεταξύ άλλων για την επικείμενη πρεμιέρα του έκτου κύκλου του "MasterChef” αλλά και για το εάν φοβάται που φέτος μέχρι στιγμής η μυθοπλασία δείχνει να κερδίζει τα ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ