Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Νέα δυναμική εμφάνιση μετά τα μη ενθαρρυντικά νέα της Γαλλίας

Μια ακόμη κομψή εμφάνιση για τη γυναίκα-υπόδειγμα δύναμης.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, που αποδεικνύει κάθε φορά πόσο δυνατή και γενναία είναι. Πρόσφατα λοιπόν χρειάστηκε να ταξιδέψει στο Παρίσι προκειμένου να συναντήσει έναν εξειδικευμένο σε περιπτώσεις σαν τη δική της ιατρό, για να την κατευθύνει ως προς τα επόμενα βήματα στη θεραπεία της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Ταξίδι στο Παρίσι με την Αννίτα Ναθαναήλ (pics)

Ωστόσο, τα όσα της είπε, δεν ήταν για εκείνη ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η πλαστική χειρουργός που την έχει αναλάβει εξ αρχής, η Μαρία Καλοφώνου, στην εκπομπή "Ποιος είναι Πρωινιάτικα", η Ιωάννα στεναχωρήθηκε από την εκτίμηση του γιατρού στη Γαλλία.

Η Ιωάννα είναι καλά και δεν της έχει συμβεί κάτι κακό, γιατί ο κόσμος ανησύχησε με τις αναρτήσεις της και επειδή αγαπάει την Ιωάννα με ρωτούσαν συνεχώς.

Η Ιωάννα με δική μου προτροπή έχει δει και άλλους συναδέλφους πλαστικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό για να πάρει και μια άλλη γνώμη ειδικά για τόσο μεγάλα περιστατικά. Σε αυτό το πλαίσιο πήγε στη Γαλλία είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνει.

Η στενοχώρια της, αυτό που τη μάγκωσε και την έφερε πίσω είναι δύο πράγματα, έχει δύο σκέλη. Το ένα ήταν τα χρόνια αποκατάστασης, γιατί άκουσε και από κει ότι ο χρόνος δεν μπορεί να είναι προβλέψιμος.

Και το άλλο που την πείραξε ήταν ότι κατά την εκτίμηση του συγκεκριμένου γιατρού κάποια σημεία στο σώμα δεν παίρνουν περαιτέρω βελτίωση και θα μείνουν ως έχουν, πράγμα που για την Ιωάννα δεν ήταν καλή είδηση, την στενοχώρησε.

Θα πρέπει όλοι να αναγνωρίσουμε ότι η Ιωάννα είναι ένας άνθρωπος, μπορεί να είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, αλλά όλα αυτά που της συμβαίνουν είναι σκαμπανεβάσματα ψυχικά.

Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να στέλνει με την παρουσία της και μόνο τα δικά της empowering μηνύματα. Έτσι και όταν το βράδυ της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου βρέθηκε σε εκδήλωση για τα τρία χρόνια λειτουργίας γνωστού καταστήματος. Στο πλευρό της βρισκόταν πάλι η καλή της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ, ενώ εκεί συνάντησε και άλλα δημόσια πρόσωπα όπως ο Γιώργος Λιάγκας, ο Χάρης Σιανίδης και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ultra stylish και σε αυτή της της εμφάνιση, επέλεξε ένα κίτρινο παλτό, μίνι φούστα και ασορτί τοπ, χωρίς να ξεχνά το καπέλο της- αξεσουάρ που επιλέγει συχνά.
Ιωάννα Παλιοσπύρου | Νέα δυναμική εμφάνιση μετά τα μη ενθαρρυντικά νέα της Γαλλίας
Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ιωάννα Παλιοσπύρου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ