Follow us

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Νέα καταγγελία: "Μου είχε προτείνει δουλειά στην εκπομπή - Μου ζητούσε να τον φιλήσω"

Οι αποκαλύψεις της 28χρονης σήμερα κοπέλας.

MissBloom TEAM
σταθης NDP

Μια ακόμη αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, από 28χρονη σήμερα κοπέλα. Έπειτα από τις πρώτες καταγγελίες σε βάρος του ραδιοφωνικού παραγωγού από 30χρονη πρώην συντρόφό του για δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο από ιδιωτικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου μια ακόμη κοπέλα μίλησε για την γνωριμία της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Όπως είπε στο T-Live, πριν από 10 περίπου χρόνια εκείνη εργαζόταν σε μπαρ και εκείνος σύχναζε εκεί ως πελάτης την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

"Ερχότανε στο μπαρ για να δει τα αφεντικά που ήταν φίλοι του, γνωστοί του. Βρισκόμασταν στο μαγαζί ήταν Σεπτέμβριος και μου ζήτησε να βγούμε λίγο έξω. Μου λέει: "Να σου πω λίγο. Είσαι πολύ όμορφη, φιλί;” Εγώ έκανα και καλά ότι δεν τον άκουσα και του απάντησα: "Ναι είμαστε φίλοι, μιλάμε".

"Όχι μου λέει φιλί". Από όταν μου είπε αυτό ξεκίνησα να τον απωθώ από παντού και από το μαγαζί. Αυτό όποτε τύχαινε να περνάει από το μαγαζί, το επεδίωκε. Μπορεί να περνούσα να πάω τουαλέτα και να ερχόταν πιο κοντά να με χαζέψει. Αυτό το γλοιώδες, το λιγούρικο, ότι και καλά του αρέσεις, γενικότερα ήταν έτσι, το βλέμμα, το ύφος.

Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, η 18χρονη τότε κοπέλα μπήκε στο αμάξι του Στάθη Παναγιωτόπουλου προκειμένου να πάνε μαζί στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα για να δει από κοντά την εκπομπή.

Ξεκινάμε για το στούντιο και στα 500 μέτρα στρίβει δεξιά και μου λέει: "Θες να με πιάσεις να με φιλήσεις” κι εγώ τον απωθώ με τρόπο, μου λέει γιατί δεν θες και του λέω: "θα έπρεπε να σε φιλήσω;” Τον απωθώ άλλες 2-3 φορές, ήθελε να κάνει άλλη ερωτική πράξη και όταν του το απέκλεισα μου απαντά: "Τι περίμενες αφού ήρθες εδώ;”. Του λέω "υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ μας ή έδωσα κάποιο δικαίωμα;"

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ