Follow us

Ευαγγελία Μουμούρη | "Με την κόρη του συντρόφου μου μεγαλώνουμε μαζί" (vid)

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν με τον σύντροφό της.

MissBloom TEAM
Μουμούρη Μαμμόπουλος NDP

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε η Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία αναφέρθηκε και στη σχέση με την κόρη του συντρόφου της, Αλέξανδρου Μαμμόπουλου. Μάλιστα, από τη συζύτηση δεν έλειπε και ο γάμος, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι δεν είναι κάτι που τους ενδιαφέρει.

Ευαγγελία Μουμούρη | Στηρίζει τη Θεοφανία Παπαθωμά για τις δηλώσεις για τον Γρηγόρη Πετράκο

"Από τη στιγμή που ο σύντροφός μου δεν ήθελε να παντρευτεί, δεν είχα καμία πρεμούρα. Το μυστικό στη σχέση μας είναι ότι δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Η απόσταση. Θεωρώ ότι ο άνθρωπος πρέπει να περιφρουρεί την ατομικότητά του για να μπορέσει να συνυπάρχει με τον άλλον. Είμαστε 12-13 χρόνια μαζί, βεβαίως και έχουμε περάσει κρίση, μηδενίζουμε και ξεκινάμε. Θεωρούμε δεδομένο ότι αγαπιόμαστε.

Με την κόρη του συντρόφου μου μεγαλώνουμε μαζί και έχει πολύ ενδιαφέρον. Η κόρη του συντρόφου μου, μια φορά που είχα γυρίσει στο σπίτι είχε καθαρίσει και έγραψε ότι είναι ένα μικρό δώρο. Τελειώνει τώρα τη φιλοσοφική και είναι και σε δραματική σχολή. Ήμουν παραπάνω αρνητική κάποιες φορές μιλώντας με την κόρη του συντρόφου μου για το επάγγελμα του ηθοποιού", είπε η Ευαγγελία Μουμούρη στην κάμερα του Mega.

Ευαγγελία Μουμούρη - Αλέξανδρος Μαμμόπουλος | Πλάνα από το ζεστό σπίτι που μένουν με τις γάτες τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ