Follow us

Ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Μαλβίνα Κάραλη | "Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να μάθεις να μην πληγώνεσαι, κι εκείνη δεν το είχε μάθει αυτό"

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στον Σάκη Ρουβά για τη Μαλβίνα Κάραλη, όπως εκείνος την έζησε

MissBloom TEAM
Λάκης Λαζόπουλος

Η τελευταία εκπομπή "Idols" αφιερώθηκε στη Μαλβίνα Κάραλη. Ο Σάκης Ρουβάς συνομίλησε με ανθρώπους που έζησαν το άστρο της μεγάλης δημοσιογράφου και παρουσιάστριας. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το δικό τους κομμάτι ης ιστόρίας βρέθηκε και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μοιράστηκε στιγμές από τη γνωριμία τους, ενώ υπογράμμισε εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα της, που την έφεραν στην κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε στον Σάκη Ρουβά: "Tη διάβαζα στα περιοδικά και τη γνώρισα λίγο πριν κάνει την εκπομπή στην τηλεόραση. Βρεθήκαμε τυχαία σε μία συνάντηση. Ήθελα πάντα να τη γνωρίσω και πήγα κατευθείαν πάνω της. Αμέσως κολλήσαμε, ήταν κι εκείνη θερμή με εμένα. Είχε τεράστια εσωτερική δύναμη και τσαμπουκά αληθινό. Ένιωθα ότι μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ μαζί. Ένιωσα ότι είμαστε δυο παίκτες. Καταλάβαινες από τα κείμενά της ότι έχει χιούμορ, το γεγονός ότι οπτικοποίησε τη σάτιρα και μιλούσε η ίδια στο κοινό, ήταν κάτι νέο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ