Στράτος Βαλσαμίδης | Ανατροπή - Δολοφονήθηκε ο 34χρονος ηθοποιός - Δηλητηρίαση δείχνουν οι εξετάσεις

Η Εισαγγελία έκρινε για την υπόθεση Βαλσαμίδη ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Χρειάστηκε να περάσουν δύο ολόκληρα χρόνια για να έρθει η πρώτη αποδοχή από τη Δικαιοσύνη ότι ο θάνατος του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Η υπόθεση του 34χρονου που έφερε στο φως το "Τούνελ" και "άγγιξε" τους τηλεθεατές, ερευνάται τώρα από την ανακρίτρια που ανέλαβε την υπόθεση, μετά την δίωξη που ασκήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που είχε εξαφανιστεί στις 4 Δεκεμβρίου του 2019 από το σπίτι του, βρέθηκε νεκρός περίπου μία εβδομάδα μετά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στο Παλαιό Ψυχικό στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων.Ήταν η μέρα που θα τον αναζητούσε το "Τούνελ".

''Μου έδωσαν το αυτοκίνητό του χωρίς να ελέγχθεί''

Σύμφωνα με την αδελφή του θύματος, Στεφανία Αναγνωστάτου από την αρχή η Αστυνομία της περιοχής δεν έδειξε το ενδιαφέρον που χρειαζόταν. "Όταν πήγα να καταθέσω, μου έδωσαν το αυτοκίνητο να το πάρω και να φύγω, χωρίς να έχει ελεγχθεί, αν και αναφέραμε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Έχουν βγει και εργαστηριακές εξετάσεις που δείχνουν δηλητηρίαση. Φαίνεται με ποιους ανθρώπους είχε έρθει σε επαφή, γιατί έχουν βρεθεί αποτυπώματα, DNA, κλήσεις και στίγματα των κλήσεων".

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Tags