Follow us

Φαίδρα Δρούκα | Το ξέσπασμα για τη διακοπή παράστασης από τη Σάσα Σταμάτη: "Είναι ντροπή"

"Συμφωνώ μαζί τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο".

MissBloom TEAM
Φαίδρα Δρούκα NDP

Στο "Καλύτερα Δε Γίνεται" του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη η Φαίδρα Δρούκα. Η γνωστή ηθοποιός έκατσε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία. Μεταξύ άλλων, η Φαίδρα Δρούκα κλήθηκε να σχολιάσει το πρόσφατο γεγονός με τη διακοπή της θεατρικής παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από τη Σάσα Σταμάτη στο Θέατρο Τζένη Καρέζη επειδή δεν συμφωνούσε με το κείμενο.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε λέγοντας: "Είναι ντροπή! Είναι κι αυτό μια μορφή κακοποίησης. Πόσο ανύπαρκτο και τίποτα κάνεις έναν ηθοποιό πάνω στη σκηνή, που είναι χώρος που δουλεύει, ο χώρος που ξεγυμνώνεται. Με ποιο δικαίωμα να παρέμβεις; Δεν έχεις δικαίωμα να παρέμβεις [...] Είναι σαν να μην είναι υπολογίσιμος ο κλάδος μας. Με κάτι τέτοια τo συνειδητοποιείς γιατί ότι δεν ξέρω αν θα το έκανες άλλου αυτό".

Ερωτηθείσα για την αντίδραση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να διώξει τη γνωστή δημοσιογράφο πριν απο την έναρξη της παράστασης σχολίασε: "Συμφωνώ μαζί του. Πιστεύω πως ένας άνθρωπος που δημιουργεί ένα πρόβλημα σε ένα συγκεκριμένο χώρο δηλώνει μια ασέβεια και είναι δικαίωμα του οποιουδήποτε ηθοποιού που έχει την ευθύνη της παράστασης και ξεγυμνώνεται εκείνη τη στιγμή και κάνει αυτό το θεάρεστο έργο. Είναι και πολύ συμπαθής άνθρωπος και το ξέρουμε όλοι αυτό. Φυσικά κι έχει δικαίωμα κι όταν κάποιος δίνει τέτοια δικαιώματα έχει αντίστοιχα κι οποιοσδήποτε άλλος δικαίωμα να μη τα δεχτεί. Δεν θα συμφωνούσα αν ρατσιστικά γινόταν χωρίς να δοθεί κάποιος λόγος αλλά από τη στιγμή που έχει προηγηθεί κάποιο τέτοιο θέμα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ