Follow us

Βανδή, Μπακοδήμου, Στικούδη, Σταυροπούλου | Οι εμφανίσεις τους στο live του J2US

Ναι ή όχι στα looks που επέλεξαν;

MissBloom TEAM
J2US

Για 13η συνεχόμενη εβδομάδα προβλήθηκε στους δέκτες των τηλεθεατών το Just the 2 of Us, με το show να περιλαμβάνει πολλή μουσική, χορό και φυσικά εκκεντρικά acts πάνω στην σκηνή.

Εκτός σκηνής όμως, το ενδιαφέρον παραμένει από fashion άποψη αμείωτο, αφού τόσο στην κριτική επιτροπή όσο και στα backstage υπάρχουν μερικές πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Αυτές που μας κέρδισαν το ενδιαφέρον το βράδυ του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου ήταν της Δέσποινας Βανδή, της Μαρίας Μπακοδήμου, της Βίκυς Σταυροπούλου και της Κατερίνας Στικούδη. Ας δούμε αναλυτικά τι επέλεξαν να φορέσουν.

Κατερίνα Στικούδη

Η "φωτιά στα κόκκινα" Κατερίνα Στικούδη φόρεσε το απόλυτο festive φόρεμα, μια μακριά Aliona Design κόκκινη δημιουργία με σκήσιμο στο πλάι, που έφτανε μέχρι ψηλά στο δεξί πόδι της. Την τουαλέτα συνδύασε με ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα και λαπερά κοσμήματα στον λαιμό. Την εμφάνισή της επιμελήθηκε η στιλίστρια Φιλίτσα Νικολαΐδη, τα super voluminous χτενισμένα σε μπούκλες μαλλιά της η Αγγελική Κανδυλάκη και το μακιγιάζ της η Καίτη Κουτσογιανακοπούλου.

Βανδή, Μπακοδήμου, Στικούδη, Σταυροπούλου | Οι εμφανίσεις τους στο live του J2US
Κατερίνα Στικούδη
Στικούδη

Βίκυ Σταυροπούλου

Η ηθοποιός επέλεξε μια ασημί maxi δημιουργία Parabita, με βαθύ V ντεκολτέ. Το look ολοκλήρωσε με μακριά σκουλαρίκια και ψηλοτάκουνα πέδιλα στην ίδια απόχρωση. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Γαρυφαλλιά Όροκλου, δημιουργώντας κυματιστό hair look και δίνοντας έμφαση στο βλέμμα της.

Loading...

Δέσποινα Βανδή

Περνώντας στην κριτική επιτροπή, μια διαφορετική εμφάνιση έκανε η Δέσποινα Βανδή, η οποία είχε 80s διάθεση, με πολλές λαμπερές δόσεις glitter. Για μια ακόμη φορά το look της επιμελήθηκε η στιλίστριά της Έλενα Βαζούρα, επιλέγοντας outfit από τη Soho Soho Boutique.

Ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης δημιούργησε ένα επιμελώς ατημέλητο σπαστό χτένισμα, hairlook που εξισσορόπησε τα έντονα χρώματα του outfit, αλλά και του μακιγιάζ. Το τελευταίο επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου, με ιδιαίτερη ένταση στο βλέμμα χάρη στη λαμπερή bronze σκιά, το eyeliner και τις έντονες βλεφαρίδες.

Loading...
Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή

Μαρία Μπακοδήμου

Τέλος, η Μαρία Μπακοδήμου ήταν για ακόμη μια φορά πολύ κομψή αλλά και hot με τον δικό της τρόπο. Στο αποψινό live επέλεξε μια μίνι one shoulder μοβ Christina Zafeiriou δημιουργία με έμφαση στο ντεκολτέ, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα chic σινιόν. Την εμφάνισή της απογείωσαν τα λαμπερά κοσμήματα στα χέρια και τον λαιμό.

Μαρία Μπακοδήμου
Μπακοδήμου
Μπακοδήμου
Μαρία Μπακοδήμου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ