Follow us

Dinner party στο σπίτι της Marie Chantal | Φινέτσα, αριστοκρατικότητα και χλιδή

Γιορτινό δείπνο στο μεγαλοπρεπές σπίτι της Marie Chantal: Ασημένια μαχαιροπήρουνα, κλασικές πορσελάνες, λουλούδια και ιδιαίτερα διακοσμητικά.

MissBloom TEAM
Marie Chantal @mariechantal22

Η Μαρί Σαντάλ είναι γνωστή για το στιλ και τη φινέτσα της. Η ίδια συμμετέχει συχνά σε κοσμικά events, συγκεντρώνοντας πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Κόρη του Βρετανού δισεκατομμυριούχου, Ρόμπερτ Μίλερ, που έμεινε γνωστός στην ιστορία ως ο "βασιλιάς του Duty Free" λόγω της αυτοκρατορίας που είχε χτίσει στο Χονγκ Κονγκ το 1960, κατάφερε να δημιουργήσει μία τεράστια περιουσία.

Οι τρεις κόρες του μεγάλωσαν ανάμεσα σε Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Ελβετία και Χονγκ Κονγκ, σπούδασαν στα καλύτερα πανεπιστήμια, γνωρίσαν τους σημαντικότερους ανθρώπους της εποχής τους και συγκέντρωναν παντού τα βλέμματα σε κάθε εμφάνισή τους.

Σήμερα, απολαμβάνουν μια πλούσια κοινωνική ζωή και στη λίστα των φίλων της ανήκουν διάσημες σχεδιάστριες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι των media.

Πριν από λίγες μέρες μας έδειξε την ολοκλήρωση της εορταστικής διακόσμησης του τεράστιου σπιτιού της στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για ένα χλιδάτο σπίτι νεοκλασικού στιλ μεγαλοπρεπές, ψηλοτάβανο με τεράστια παράθυρα.

Το dinner party της Μαρί Σαντάλ

Πρόσφατα, η Σαντάλ έκανε ένα dinner party με χριστουγεννιάτικη διάθεση στο στολισμένο σπίτι της, προς τιμήν της καλής φίλη της Zoë de Givenchy, που είναι σύζυγος του Olivier de Givenchy, και μέλος μιας από τις πιο μεγαλύτερες οικογένειες στον χώρο της μόδας.

Σε αυτό το γεύμα, η Σαντάλ έδειξε περισσότερες λεπτομέρειες του χλιδάτου σπιτιού στο οποίο ζει μαζί με τον σύζυγό της Παύλο Γλύξμπουργκ και τα παιδιά τους.

Loading...
Loading...

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ