Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο | Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν το 2021

Το 2022 θα τους βρει singles ή με νέα σχέση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Κάθε χρονιά έχει τους γάμους, τις επανασυνδέσεις, τα baby boom της, αλλά και τους χωρισμούς της. Άλλωστε, δεν πρόκειται πάντα για μια δυσάρεστη εξέλιξη, αφού δεν είναι λίγοι όσοι μετά από ένα συνταρακτικό break up, καταφέρνουν να βρουν το alter ego τους σε έναν νέο έρωτα (βλέπε Jennifer Lopez) ή να δώσουν τέλος σε τοξικές καταστάσεις που καταλήγουν να βλάπτουν όσους εμπλέκονται σε αυτές (βλέπε Gigi Hadid).

Σε κάθε περίπτωση, ένας χωρισμός μπορεί να αποτελέσει την τέλεια ευκαιρία για ενδοσκόπηση, περισσότερο προσωπικό χρόνο και αναθεώρηση των ουσιαστικών σκοπών και στόχων μας.

Λίγο πριν υποδεχθούμε το 2022, ας θυμηθούμε τους celebrities εκείνους που "τράβηξαν σε όλα μια κόκκινη γραμμή", άφησαν στο παρελθόν τη σχέση τους και γύρισαν νέα σελίδα στη ζωή τους.

Kim Kardashian - Kanye West

Το πολύκροτο διαζύγιο της χρονιάς είναι σίγουρα αυτό της Kim Kardashian και του Kanye West που αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, των North, Saint, Chicago και Psalm. Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή από τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2021.

Ben Affleck – Ana de Armas

Πριν ο ηθοποιός επανασυνδεθεί με την πρώην του, Jennifer Lopez, έδωσε τέλος στη σχέση του με την Ana de Armas. Η είδηση έγινε γνωστή στα μέσα Ιανουαρίου 2021, με τα media να κάνουν λόγο για μια κοινή απόφαση και για φιλική, πλέον, σχέση του πρώην ζευγαριού.

Γιώργος Πατούλης - Μαρίνα Πατούλη

Τον Μάρτιο του 2021 ξεκίνησαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι πρώτες φήμες για κρίση στη σχέση τους, μετά από περισσότερα από 30 χρόνια γάμου. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, και πλέον ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη είναι και επισήμως διαζευγμένοι.

Δανάη Μπάρκα - Πάνος Αδαμόπουλος

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός και ο personal trainer αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς μετά από περίπου οχτώ χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά για μερικούς μήνες, επανασυνδέθηκε, συγκατοίκησε, αλλά τελικά χώρισε και πάλι, όπως έγινε γνωστό τον Μάρτιο.

Ιωσήφ Μαρινάκης - Χρύσα Καλπάκη

Τον Απρίλιο του 2021 έγινε γνωστός ο χωρισμός του Ιωσήφ Μαρινάκη με τη Χρύσα Καλπάκη, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας και σχεδόν πέντε χρόνια γάμου.

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez

Η Λατίνα star και ο επί δύο χρόνια πρώην αρραβωνιαστικός της επιβεβαίωσαν με κοινή τους δήλωση τον χωρισμό τους τον περασμένο Απρίλιο, αρκετό καιρό μετά τις πρώτες φήμες χωρισμού που είχαν μονοπωλήσει τις συζητήσεις στα πηγαδάκια του Hollywood. Τέλος καλό όλα καλά όμως για τη Lopez, μιας και (ξανα) βρήκε τον έρωτα λίγο αργότερα στο πρόσωπο του Ben Affleck και είχαμε την αναζωπύρωση του εμβληματικού Benifer.

Ηλιάνα Παπαγεωργιου - Snik

Η παρουσιάστρια και μοντέλο και ο ράπερ ήταν μαζί για 1,5 περίπου χρόνο και είχαν προχωρήσει σε συγκατοίκηση. Ωστόσο, οι φήμες χωρισμού άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους την περασμένη άνοιξη και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Παρόλ' αυτά, οι δυο τους εξακολουθούν να διατηρούν καλές σχέσης με την 33χρονη να εξηγεί ότι ανάμεσά τους υπάρχει πολλή αγάπη.

Katie Holmes - Emilio Vitolo

Η Katie Holmes και ο διάσημος chef Emilio Vitolo ήταν μαζί για μερικούς μόλις μήνες, αλλά τελικά έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση τους λίγο πριν κλείσουν έναν χρόνο μαζί. "Το ζευγάρι χώρισε φιλικά και παραμένουν φίλοι" δήλωσε ο εκπρόσωπός τους τον περασμένο Μάιο.

Στηβ Μιλάτος - Άννα Παπαϊωάννου

Μόλις δύο μήνες μετά τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, ο Στηβ Μιλάτος γνωστοποίησε τον χωρισμό τους τον περασμένο Μάιο, αποδίδοντάς τον σε έλλειψη επικοινωνίας.

Matthew Perry - Molly Hurwitz

Τον Ιούνιο του 2021 ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την αρραβωνιαστικιά του Molly Hurwitz, ο Matthew Perry. Ο 51χρονος σταρ και η 29χρονη μάνατζερ συγγραφέων, αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους που είχε ξεκινήσει το 2018.

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης

Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, της Μελίνας και του Γιώργου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποίησαν το διαζύγιό τους, με μια κοινή ανακοίνωση στις 15 Ιουλίου 2021.

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης

Στις αρχές Αυγούστου έγινε γνωστός και ο χωρισμός της παρουσιάστριας με τον τραγουδιστή. Μετά από 12 χρόνια σχέσης, οι δυο τους αποφάσισαν πως θέλουν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης

Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός, που υπήρξαν και τηλεοπτικό ζευγάρι, αποφάσισαν να τερματίσουν τον γάμο τους μετά από δέκα χρόνια. Την ανακοίνωση έκανε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους τον Αύγουστο του 2021. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα.

Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα

Μία μόλις εβδομάδα πριν παντρευτούν, τον περασμένο Αύγουστο, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσαν την αναβολή του γάμου τους, ενώ ακολούθησε και η ανακοίνωση του χωρισμού τους λίγο καιρό αργότερα.

Elon Musk - Grimes

Ο Elon Musk και η τραγουδίστρια Grimes, μετά από τρία χρόνια σχέσης και την απόκτηση του γιου τους, αποφάσισαν να χωρίσουν. Ωστόσο, μιλώντας για τη σχέση τους τον Σεπτέμρβη στο Page Six, ο μεγιστάνας αποκάλυψε ότι παραμένει πολύ καλή.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Σωτήρης Χατζάκης

Ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και του Σωτήρη Χατζάκη έγινε γνωστός τον Σεπτέμβριο. Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν μαζί για δύο χρόνια.

Gigi Hadid - Zayn Malik

Ένας πιο πολυτάραχος χωρισμός ήταν αυτός που έγινε παγκοσμίως γνωστός τον Οκτώβρη, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο γύρω από τα ονόματα των Gigi Hadid και Zayn Malik, με τη μητέρα της πρώτης, Yolanda Hadid, να ισχυρίζεται πως εκείνος τη χτύπησε. Ο 28χρονος τραγουδιστής, που αρνείται τους εν λόγω ισχυρισμούς, και το 26χρονο μοντέλο, έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την 1,5 έτους Khai.

Gerard Butler - Σοφία Χαρμαντά

Ο ηθοποιός του Hollywood και το μοντέλο ήταν μαζί για μερικούς μήνες, αλλά όπως ανακοίνωσε η νεαρή καλλονή τον Νοέμβριο, δεν είναι πια μαζί, λόγω της απόστασης που έφερε ανάμεσά τους η καραντίνα.

Camila Cabello - Shawn Mendes

O Shawn Mendes και η Camila Cabello στενοχώρησαν τους fans τους όταν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, μόλις τον περασμένο Νοέμβριο. Την αποκάλυψη έκανε για πρώτη φορά η τραγουδίστρια μέσα από ένα story της στο Instagram, όπου εξήγησε ότι αποφάσισαν να παραμείνουν κολλητοί και η αγάπη τους παραμένει πιο δυνατή από ποτέ.

Kaia Gerber - Jacob Elordi

Single είναι εδώ και έναν περίπου μήνα η Kaia Gerber, αφού η σχέση της με τον Jacob Elordi ανήκει στο παρελθόν. Μετά από έναν χρόνο σχέσης και λίγους μόλις μήνες από την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μαζί στο red carpet, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Άννα Μαρία Βέλλη - Αρκάδιος Σβολάκης

Η 31χρονη youTuber είχε 1,5 χρόνο σχέση με τον πρώην σύντροφό της, ωστόσο είναι πια single. Ότι οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έγινε γνωστό στις αρχές Δεκεμβρίου.