Follow us

Πρίγκιπας Κάρολος - Καμίλα Πάρκερ | Η νέα χριστουγεννιάτικη φωτογραφία και το σημαντικό μήνυμα προς τον βρετανικό λαό

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης θίγουν ένα υψίστης σημασίας ζήτημα με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων.

MissBloom TEAM
Karolos Kamilla Instagram

Αφού ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, δημοσίευσαν την επίσημη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, παίρνοντας έμπνευση αυτή τη χρονιά από τον κορονοϊό, το ζευγάρι αποφάσισε να αναρτήσει μία ακόμη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του, με αφορμή ένα άλλο εξίσου σημαντικό ζήτημα.

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η σύζυγός του ανήρτησαν μία φωτογραφία στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας στο σπίτι τους, στην οικία Clarence, δίπλα στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, το οποίο πριν από λίγες ημέρες είχαν στολίσει παιδιά από ιδρύματα που η δούκισσα της Κορνουάλης είναι πρόεδρος.

Εκτός, όμως, από τις ευχές τους για χαρούμενα Χριστούγεννα, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ ήθελαν να θίξουν, παράλληλα, ένα ακόμα ζήτημα που ίσως δε λαμβάνει τη σημασία που θα του άρμοζε. Αναλυτικότερα, το ζευγάρι προέτρεψε τους followers του και όποιον διαβάσει το μήνυμα, να μην ξεχάσουν τους μεγαλύτερους σε ηλικία φίλους και συγγενείς κατά τη γιορτινή περίοδο. "Γνωρίζετε πως περίπου 1.5 εκατομμύριο μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι νιώθουν μοναξιά τα Χριστούγεννα, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή του χρόνου;", έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας τους, υπογραμμίζοντας το φαινόμενο, που με τα χρόνια έχει ανοδική πορεία.

Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ