Follow us

Celebrity News | Η Κατερίνα Γερονικολού είπε το "ναι" στον Γιάννη Τσιμιτσέλη & o Βασίλης Μπισμπίκης φωτογραφίζει τον γιο του

Η μεγάλη νικήτρια του "The Voice", οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ποζάρουν στο πιο τρυφερό τετ-α-τετ, ο Δημήτρης Λάλος συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη & Ποιο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή στο δέκατο live του DWTS.

MissBloom TEAM
yupiii

Η Κατερίνα Γερονικολού είπε το "ναι" στον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο τελευταίο επεισόδιο του "Fishy"

Celebrity News | Η Κατερίνα Γερονικολού είπε το "ναι" στον Γιάννη Τσιμιτσέλη & o Βασίλης Μπισμπίκης φωτογραφίζει τον γιο του

Την Κατερίνα Γερονικολού πήρε μαζί του στο τελευταίο επεισόδιο του "Fishy" ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο γνωστός παρουσιαστής που μέσα από το MEGA ταξίδεψε παρέα με φίλους του ψαρεύοντας όλη την Ελλάδα κράτησε για το τελευταίο επεισόδιο την τηλεοπτική βόλτα με την αγαπημένη του. Πηγαίνοντας στον τόπο καταγωγής του, το Μεσολόγγι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να συστήσει στην Κατερίνα Γερονικολού το μέρος στο οποίο μεγάλωσε κι έχει αγαπήσει πάρα πολύ.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"The Voice" Τελικός | Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του μουσικού talent show

"The Voice" Knockout #1

Ο φετινός κύκλος του "The Voice" ολοκληρώθηκε και το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε ως νικήτρια την Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σακη Ρουβά!

Οι 8 διαγωνιζόμενοι τα έδωσαν όλα για την κατάκτηση της κορυφής, ο μεγάλος τελικός του μουσικού διαγωνισμού βέβαια, χωρίστηκε σε τρία μέρη, τα οποία καθορίζονταν πάντα από την ψήφο των τηλεθεατών. Αρχικά, όλοι οι παίκτες χάρισαν στο κοινό ιδιαίτερες εμφανίσεις με σκοπό να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ποζάρουν στο πιο τρυφερό τετ-α-τετ

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνστανίνα Σπυροπούλου ζει εδώ και ενάμισι χρόνο τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Το ευτυχισμένο ζευγάρι μοιράζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σημεία της καθημερινότητάς του στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτή τη φορά η λαμπερή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θέλησε να μας χαρίσει μία ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίζει τον γιο του στη βόλτα τους!

Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία του για τον 7,5 χρονών γιο του. Ο δημοφιλής ηθοποιός της σειράς του MEGA "Κομάντα και Δράκοι" θέλησε πριν από μικρό χρονικό διάστημα να μοιραστεί ένα ιδιαίτερο και συνάμα σπάνιο στιγμιότυπο με τη διαδικτυακή του παρέα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Δημήτρης Λάλος συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη & την τρέλανε με τα spoilers για τον "Σασμό"

Δημήτρης Λάλος

Καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και το "Καλύτερα Δε Γίνεται" έδωσε την πρώτη του ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη συμμετοχή του στον "Σασμό" ο Δημήτρης Λάλος. Ο αγαπημένος κακός του τηλεοπτικού κοινού και του Twitter κάθισε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία αλλά την επιτυχία του "Σασμού" .

"Η καταγωγή μου είναι από την Ελασσόνα. Από έναν σκληρό τόπο, στο βουνό επάνω και νομίζω δεν πρέπει να ξεχνάμε την καταγωγή μας" είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος και πρόσθεσε: "8 χρονών έφυγα με τους γονείς μου πήγαμε στη Γερμανία και έμεινα εκεί μέχρι τα 18 μου. 10 πολύ ωραία χρόνια που εκεί μεγάλωσα και πέρασα όλη μου την εφηβεία. Γνώρισα πολύ κόσμο από πολλούς λαούς και εθνικότητες, αλλά και κάπως αγάπησα την Ελλάδα λίγο περισσότερο επειδή μου έλειπε αρκετά. Ήθελα πάντα να έρθω στην Ελλάδα για διακοπές και τώρα που ήρθα στην Ελλάδα νιώθω ότι κάνω συνέχεια διακοπές".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Ποιο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή στο δέκατο live;

DWTS

Στις 21:00 ακριβώς το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε το δέκατο live του "Dancing with the Stars" μέσα από τη συχνότητα του Star. Για ακόμα μια Κυριακή το φαντασμαγορικό σόου χoρού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και στην παρουσίαση του backstage τον Λάμπρο Φισφή χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες λάμψη, μουσική, χορό και συναισθήματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ