Follow us

And Just Like That | Η Fendi τσάντα που δεν περίμενε κανείς να κρατήσει ξανά η Carrie

Η Sarah Jessica Parker επιβεβαίωσε τη θεωρία που εξηγεί γιατί κράτησε ξανά αυτή τη τσάντα.

MissBloom TEAM
Carrie Bradsaw Splash News/Ideal Image

Εκτός από την Carrie Broadshaw μαζί με το 'And Just Like That' επέστρεψε και η εκπληκτική γκαρνταρόμπα της που πολλοί fans της θαύμαζαν στα επεισόδια του Sex and the City. Στη νέα σειρά, η πρωταγωνίστρια φυσικά έχει αλλάξει κάπως το στιλ της αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιεί κομμάτια της παλιάς της γκαρνταρόμπας. Ένα από αυτά έκανε την εμφάνισή του και στο τρίτο επεισόδιο της σειράς του HBO, μια λαμπερή μοβ Fendi τσάντα με πούλιες.

Όπως παρατήρησε ένας fan, όμως, αυτή η τσάντα μαζί με ένα ζευγάρι Manolo Blahniks είχαν χαθεί όταν ένας ληστής τα είχε πάρει από την Carrie στο επεισόδιο 'What Goes Around Comes Around' που είχε προβληθεί τον Οκτώβριο του 2000.

"Όλα είναι στις λεπτομέρειες. Εικοσιένα χρόνια μετά τη ληστεία στην Jersey Street στο Soho, η iconic μοβ τσάντα Fendi από την συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 1999-2000 επέστρεψε στο πρόσφατο επεισόδιο του 'And Just Like That', δείχνοντας την επιστροφή της Carrie στο σπίτι της”. Η Sarah Jessica Parker επιβεβαίωσε τον λόγο που έπρεπε ο χαρακτήρας που υποδύεται να κρατήσει αυτή τη τσάντα, απαντώντας στο Twitter "είσαι καλός!”.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ