Celebrity News | Οι διακοπές διαρκείας της Ελένης Μενεγάκη & οι εντάσεις στον τελικό του GNTM

Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Φώτης Μπενάρντο γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους, η Μαριάννα Τουμασάτου δηλώνει: "Υπήρξαν άνθρωποι που με προσέβαλλαν, διάφοροι αντρακλαράδες" & ο Γιώργος Λιανός μιλά ανοιχτά για το μπέρδεμα στον αέρα του "The Voice".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Διακοπές διαρκείας για την Ελένη Μενεγάκη - Πότε σταματά & πότε επιστρέφει στο MEGA

Διακοπές... διαρκείας θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη και φέτος, απέχοντας από τον αέρα του MEGA για περισσότερες από δέκα ημέρες.

Συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια θα βρίσκεται -σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό του MEGA- μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Από τις 30 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου η "Ελένη" δεν θα μεταδοθεί, ενώ στη θέση της θα δούμε κλασικές ελληνικές ταινίες αρχικά, ενώ την πρώτη εβδομάδα του 2022 στη θέση της θα μεταδοθεί σε επανάληψη η σειρά "Συμπεθέροι απ' τα Τίρανα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Φώτης Μπενάρντο γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπενάρντο αποτελούν ένα από τα πιο αγαπηπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους είχαν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι αφού πριν από μικρό χρονικό διάστημα έκλεισαν έξι χρόνια γάμου. Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τη διαδικτυακή της παρέα σημεία του εορτασμού τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μαριάννα Τουμασάτου: "Υπήρξαν άνθρωποι που με προσέβαλλαν, διάφοροι αντρακλαράδες"

Στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα #Metoo, στην ψυχοθεραπεία, αλλά και στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά τους καιρούς.

Η Μαριάννα Τουμασάτου αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε καθημερινές σειρές της μικρής οθόνη. Η ίδια βέβαια μοιράστηκε ότι υπάρχει ένας σνομπισμός μέσα στον χώρο: "Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη φράση "καθημερινατζού” ή "έλα μωρέ, αυτή έπαιζε κάθε μέρα στην τηλεόραση, αυτή θα δούμε;”. Το καθημερινό σίριαλ το έχουν σνομπάρει πολλοί. Συνάδελφοί μας θεωρούν ότι είναι σπουδαιότεροι, διότι παίζουν σε εβδομαδιαίο σίριαλ είτε στο θέατρο".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Λιανός μιλά ανοιχτά για το μπέρδεμα στον αέρα του "The Voice": "Ήταν μεγάλη πατάτα"

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τον Γιώργο Λιανό στο πλατό της εκπομπής "The 2 night show". Ο δημοφιλής παρουσιαστής έδωσε μία συνέντευξη στον καλό του φίλο ,λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο. Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο "Survivor", στο "The Voice", αλλά και στη σχέση του με τα τέσσερα παιδιά του.

Αρχικά, με αφορμή τον νέο κύκλο του "Survivor" και το γεγονός ότι οι συνεντεύξεις του "The 2night show" μαγνητοσκοπούνται λίγες μέρες νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε χαριτολογώντας: "Έχουμε 20 του μηνός, μπορεί και να μην είμαι εδώ. Μπορεί να είμαι στο αεροπλάνο, μπορεί να έχω και άλλο κούρεμα, μπορεί πολλά".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM Τελικός | Άναψαν τα "αίματα" μεταξύ Κυβέλης και Κωνσταντίνου

Ο μεγάλος τελικός του GNTM ξεκίνησε και οι εντάσεις μεταξύ των παικτών δεν λείπουν ούτε στο σημερινό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα οι τρεις φιναλίστ, Κυβέλη, Όλγα και Κωνσταντίνος βρέθηκαν μπροστά στους κριτές και μίλησαν για τις τελευταίες ώρες μαζί, μιας και έχουν μείνει μόνοι τους στη βίλα.

Μπορεί η Όλγα και ο Κωνσταντίνος να δήλωσαν ότι όλα είναι καλά, όμως η Κυβέλη είχε άλλη άποψη και δεν δίστασε να τη μοιραστεί. Έτσι, η νεαρή παίκτρια υποστήριξε ότι το καλό κλίμα δεν υπάρχει, ειδικά μετά τις πρώτες βαθμολογίες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags