Follow us

Ντόρα Μπακογιάννη | "Η λέξη καρκίνος δεν πρέπει να είναι ταμπού" (vid)

Η εξομολόγηση για τη μάχη της με τον καρκίνο.

MissBloom TEAM
Ντόρα Μπακογιάννη NDP

Στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη στο Mega, "Μεγάλη Εικόνα" βρέθηκε καλεσμένη η Ντόρα Μπακογιάννη το βράδυ της Δευτέρας 20/12. Όπως ήταν φυσικό, η πολιτικός μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας της, την οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά δύο περίπου μήνες πριν, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου. Θυμίζουμε ότι διαγνώστηκε με "πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο".

"Αυτή η χρονιά μου έφερε μια κατραπακιά. Είναι μια αρρώστια η οποία παλεύεται και παλεύεται επιτυχώς.

Είμαι καλά, πιο πολύ με ταλαιπωρεί το πόδι μου που δεν έχει καμία σχέση με την αρρώστια, από ό,τι η ίδια η αρρώστια. Το διαχειρίζομαι καλά γενικά. Είμαι πολύ ευγνώμων διότι εκτός από τα παιδιά μου, τα αδέρφια μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, ένας ολόκληρος κόσμος μου έστειλε ευχές και νομίζω ότι η καλή ευχή πάντα πιάνει.

Το θεωρώ αυτονόητο (σ.σ. ότι πρέπει να μιλάμε για την ασθένεια). Πρώτα από όλα, σαν και μένα είναι άλλοι 500 κάθε χρόνο (σ.σ. με πολλαπλό μυέλωμα). Η λέξη καρκίνος δεν πρέπει να είναι ταμπού, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν καρκίνο και τον καταπολεμούν με πολλή μεγάλη επιτυχία. Η επιστήμη σήμερα έχει κάνει άλματα. Πολλοί άνθρωποι τον καταπολεμούν με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αφού το είπα ήρθαν πολλοί βουλευτές και μου είπαν "Ξέρεις Ντόρα, είχα κι εγώ!". Συγγνώμη δεν το ήξερα. Ειλικρινά δεν το ήξερα. Υπάρχει μία αντίληψη στην κοινωνία να μην μιλάς για τέτοια πράγματα πόσο μάλλον αν είσαι δημόσιο πρόσωπο, διότι μπορεί ο κόσμος να σε θεωρήσει τελειωμένο. Αηδίες! Έχεις υποχρέωση, όπως έχεις υποχρέωση να πεις άλλα πράγματα- να δώσεις και την εικόνα της υγείας σου. Στην Αμερική ας πούμε είναι υποχρεωτικό. Εδώ δεν ισχύει".

Ντόρα Μπακογιάννη | "Η λέξη καρκίνος δεν πρέπει να είναι ταμπού" (vid)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ