Follow us

Όλγα-Στυλιανός | Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους μετά το τέλος του GNTM

"Είμαστε γρήγοροι εμείς".

MissBloom TEAM
GNTM

Μπορεί η Όλγα Ντάλλα να έχασε από την Κυβέλη την πρώτη θέση στο GNTM4, ωστόσο κέρδισε την καρδιά του επίσης διαγωνιζόμενου, Στυλιανού, ο οποίος αποχώρισε νωρίτερα από το παιχνίδι. Το ζευγάρι πρόκειται να κάνει τώρα το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Αρνείται οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους (vid)

"Νιώθω νικήτρια. Κι εγώ και ο Κωνσταντίνος πρέπει να νιώθει νικητής. Μπράβο στην Κυβέλη που το πήρε. Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει. Μετά από τόσο καιρό μέσα στο παιχνίδι, θέλω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και μετά θα ψάξω πρακτορείο. Θα αρχίσω να δουλεύω. Θα το κυνηγήσω πάρα πολύ και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω δουλειές. Αλλά στον βαθμό του πρωταθλητισμού δε νομίζω. Το κολύμπι θέλει πάρα πολλές θυσίες. Οπότε από τη στιγμή που θέλω να ακολουθήσω το μόντελινγκ θα αφοσιωθώ εκεί", είπε κατά τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον τελικό.

"Τις γιορτές θα τις περάσω με την οικογένειά μου και τον Στυλιανό", πρόσθεσε, ενώ στη συνέχεια πήρε το λόγο ο αγαπημένος της λεγοντας: "Είναι η νικήτρια της καρδιάς μου. Θα είμαστε πάλι μαζί μετά από τόσο καιρό. Θα συγκατοικήσουμε βασικά. Το έχουμε πει. Το έχουμε φτιάξει ήδη. Είμαστε γρήγοροι εμείς".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ