Follow us

Celebrity News | Χείμμαρος ο Ορέστης Τζιόβας εναντίον γνωστού παραγωγού & Ενοχλημένη η Μιμή Ντενίση στο "Στούντιο 4"

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στον φακό του γιου της Σάββα, ένταση μεταξύ Γρηγόρη Αρναούτογλου και Σταμάτη Γαρδέλη & η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο φετινό "Survivor".

MissBloom TEAM
yupiii

Χείμμαρος ο Ορέστης Τζιόβας για τις οφειλές γνωστού παραγωγού: "Έχει πλάτες στον χώρο"

Celebrity News | Χείμμαρος ο Ορέστης Τζιόβας εναντίον γνωστού παραγωγού & Ενοχλημένη  η Μιμή Ντενίση στο "Στούντιο 4"

Για την αιχμηρή δήλωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τοποθετήθηκε ο Ορέστης Τζίοβας μέσα από την εκπομπή "Το Πρωινό". Ο δημοφιλής ηθοποιός εξήγησε τι έχει συμβεί αναφορικά με τον γνωστό παραγωγό που καταγγέλει πως του χρωστάει χρήματα, χωρίς να μασήσει τα λόγια του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ορέστης Τζιόβας περιέγραψε: "Είναι ένα χρέος προ 5 ετών, ποτέ δεν καλύφθηκε. Η συμφωνία μου, όπως και των άλλων, ήταν να πληρωθούμε με την λήξη των γυρισμάτων. Δεν αφορούσε στην ολοκλήρωση της ταινίας ή την ολοκλήρωση της παραγωγής ή στη διανομή της στις αίθουσες. Και τώρα επειδή πηγαίνουμε για παραγραφή χρέους, τον Φεβρουάριο κλείνουν 5 χρόνια, κινούμαστε τώρα όσο περισσότερο μπορούμε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στον φακό του γιου της Σάββα

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού δεν χάνει λεπτό από το να περνά χρόνο με τα παιδιά της. Η χαρούμενη μητέρα μοιράζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στιγμές από την καθημερινότητά τους. Αυτή τη φορά το εντυπωσιακό μοντέλο και παρουσιάστρια θέλησε να μας δώσει μία γεύση από μία άκρως οικογενειακή φωτογράφιση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ενοχλημένη στο "Στούντιο 4" η Μιμή Ντενίση: "Δεν δέχομαι τη συγγνώμη - Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή!"

Μιμή Ντενίση

Καλεσμένη στο "Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 βρέθηκε η Μιμή Ντενίση. Η διάσημη ηθοποιός και δημιουργός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Χαλαρή και ευδιάθετη μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία, ενώ αναφέρθηκε και στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη” σε λίγες μέρες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ένταση μεταξύ Γρηγόρη Αρναούτογλου και Σταμάτη Γαρδέλη: "Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς"

Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τον Σταμάτη Γαρδέλη στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Ο εκρηκτικός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή ενώ τον τρέλανε με τα ποιήματά του, και όχι μόνο.

Αρχικά, παρόλο που δεν θέλησε να μιλήσει με λεπτομέρειες για το παρελθόν του, ο Σταμάτης Γαρδέλης τόνισε: "Τα τραγούδια μου είναι προίκα μου, τα περιόδευσα. Δεν αποποιούμαι τίποτα. Μου αρέσει παρά πολύ η πορεία μου, με έχει οδηγήσει εδώ. Στη "Φάρμα" μου ήρθε μια έμπνευση και γράφω ένα έργο είναι για ένα ζευγαράκι βρίσκεται στα μέσα ενός βακχικού κύκλου".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μιμή Ντενίση ξεκαθαρίζει για τη συνέντευξη στο "Στούντιο 4": "Ούτε ενοχλήθηκα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω"

Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου σην εκπομπή "Στούντιο 4". Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της λαμπερής ηθοποιού συζητήθηκε το γεγονός ότι οι δύο παρουσιαστές δεν έχουν επισκεφτεί το θέατρό της, με την ίδια να το σχολιάζει με τον δικό της τρόπο.

Η Μιμή Ντενίση θέλησε λίγο αργότερα να ξεκαθαρίσει πως δεν ενοχλήθηκε στον αέρα του magazino της ΕΡΤ1 και πως η κουβέντα τους κυμάνθηκε στο πλαίσιο του χιούμορ που επιτρέπει η χρόνια φιλία τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο φετινό "Survivor"

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του "Πρωινού" συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατά την επιστροφή του από την Κύπρο. Ο δημοφιλής νικητής του "Survivor 2017" έκανε δηλώσεις αναφορικά με τα τηλεοπτικά του σχέδια.

Ο "Ντάνος" σχολίασε όσον αφορά το αν θα σχεδιάζει κάτι στη μικρή οθονη λέγοντας: "Ό,τι πει ο Θεός δεν ξέρω. Δεν έκανα κάποια πράγματα γιατί δεν μου ταίριαζαν. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το προτεραιότητα για μένα είναι η Σκιάθος".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ