Follow us

Μέγκι Ντρίο | "Βγαίνω μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Tι να κάνω; Να πεθάνω;"

Τα "κροκοδείλια δάκρυα" της Εύης Ιωαννίδου.

MissBloom TEAM
Μέγκι Ντρίο NDP

Από τη ζωή "έφυγε" η μητέρα της Μέγκι Ντρίο πριν από μερικές εβδομάδες. Η μαμά του μοντέλου πέθανε από covid-19, με εκείνη να κάνει την ακόλουθη συγκινητική ανάρτηση:

Loading...

Η 27χρονη που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το GNTM έκανε μάλιστα πρόσφατα δηλώσεις στο πλαίσιο βραδινής της εξόδου. Όταν ο ρεπόρτερ τη ρώτησε τι απαντά σε όσους την κρίνουν που βγαίνει μετά την απώλεια της μητέρας της, είπε:

"Βγαίνω μετά τον θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω; Δεν με ενδιαφέρει καν ο κόσμος. Κουράστηκα. Με κριτικάρουν μια ζωή. Ακόμα και για τις δουλειές που κάνω, δεν έχουν να πουν έναν καλό λόγο. Δεν με συμπαθείτε όλα καλά! Δεν μπορεί κανένας να ξέρει τι περνάω στην καρδιά μου, στη ψυχή μου και στο σπίτι μου.

Θα έπρεπε ο κόσμος να είναι χαρούμενος που προσπαθώ να το ξεπεράσω. Με τι θα χαιρόταν; Αν καθόμουν σπίτι και έπεφτα σε κατάθλιψη; Έλα σε παρακαλώ τώρα. Η Ραμόνα Βλαντή που είπε συλλυπητήρια, οπότε το σέβομαι αυτό το πράγμα. Ούτε φίλες μου είπαν συλλυπητήρια. Η Εύη Ιωαννίδου έκλαιγε με τα δάκρυα του κροκόδειλου και δε μου είπε συλλυπητήρια!" .

Το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ