Follow us

Ξέσπασε σε κλάματα η Βάσω Λασκαράκη για την Αθηνά Οικονομάκου | "Με έχει πικράνει"

"Της είπα αυτό που έκανες με πίκρανε πάρα πολύ".

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη

Στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστόπουλου "Mega Stories" βρέθηκαν καλεσμένες το βράδυ της Τρίτης, η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη.

Οι δύο ηθοποιοί έδωσαν μια σπάνια κοινή συνέντευξη και μίλησαν για τη φιλία τους που μετρά αρκετά χρόνια.

"Συναντηθήκαμε στα "Κλεμμένα Όνειρα” παίζοντας τις αντίζηλες. Εκεί δεθήκαμε, από εκεί ξεκίνησε το κακό" είπε η Λασκαράκη.

Η Αθηνά Οικονομάκου από την άλλη ξεχώρισε σε εκείνη την ακεραιότητά της ενώ είπε ότι όταν πρωτογνωρίστηκαν νόμιζε ότι δεν τη συμπαθούσε.

"Είναι ένας άνθρωπος πολύ εσωστρεφής και σου προκαλεί ενδιαφέρον για να τη μάθεις γιατί καταλαβαίνεις ότι είναι πολύπλοκη. Στην αρχή νόμιζα ότι μπορεί και να μην με συμπαθεί. Που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ένας άνθρωπος ηθικός και ακέραιος που είναι από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που θες να έχεις δίπλα σου μία ζωή" είπε συγκινημένη η Οικονομάκου και συγκίνησε και τη Βάσω Λασκαράκη.

"Αν της πεις "αυτό δεν μπορώ να το κάνω” θα σου πει "μπορείς”, πιστεύει ότι όλα τα μπορεί και αν δεν μπορούν θα είναι εκεί για να τα μπορούν".

"Κάνουμε σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας, αυτές που κάνεις με όσους αγαπάς κι εμπιστεύεσαι. Περισσότερο έχουμε γελάσει. Έχουμε γελάσει σε πολύ δύσκολες στιγμές", είπε η Βάσω Λασκαράκη μεταξύ άλλων και άρχισε να δακρύζει.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ