Follow us

Λάμπρος Κωνσταντάρας | Η πρώην σύντροφός του ανησυχεί που θα μπει στο Survivor

"Έπαθα σοκ. Δε θα μπορώ να τον παίρνω τηλέφωνο".

MissBloom TEAM
Κωνσταντάρας NDP

Για τον Άγιο Δομίνικο έχουν πια αναχωρήσει οι παίκτες του φετινού Survivor, μεταξύ των οποίων και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος που τη σεζόν αυτή βλέπαμε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, θα διαγωνιστεί με τους διασήμους.

Ωστόσο, η επί πέντε χρόνια πρώην σύντροφός του Έλενα Κώνστα, δεν είδε πολύ θετικά την απόφασή του αυτή. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι Πρωινιάτικα”, παραδέχθηκε πως έμεινε έκπληκτη και δεν έκρυψε την ανησυχία της που για όσο θα μείνει εκεί, δεν θα μπορούν να επικοινωνούν.

Μεταξύ άλλων, είπε:

"Δέχτηκα πρόταση τηλεφωνική τον Νοέμβριο για να πάω στο Survivor και την απέρριψα απευθείας. Κάνω τρεις δουλειές εδώ. Δε μου έχουν τάξει τίποτα για να πάω. Είπα κατευθείαν όχι. Ήμουν αρνητική.

Αντιθέτως, έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι ο Λάμπρος θα πάει. Ανησυχώ. Και σένα αν πήγαινε ένας πολύ δικός σου άνθρωπος θα ανησυχούσες. Δε θα μπορώ να τον παίρνω τηλέφωνο, να επικοινωνούμε αν κάτι πάθω ή αν κάτι πάθει. Είναι πολύ σκληρό μετά από 5 χρόνια σχεδόν, ανεξάρτητα με το αν είμαστε μαζί ή όχι, να μην έχω επαφή μαζί του.

Με αγχώνει πάρα πολύ αυτό. Με αγχώνει το αν θα δει ο κόσμος αυτό που είναι ο Λάμπρος γιατί είναι λίγο νευριάζει εύκολα και φοβάμαι γι’ αυτό.

Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Σάκη και την Μαριαλένα. Δε νομίζω ότι θα πουλήσει αν μπω μέσα γιατί δεν έχουμε κάτι να πουλήσουμε. Εδώ δεν πουλήσαμε τη σχέση μας. Δεν κρύβαμε ποτέ κάτι και όταν χωρίσαμε, μετά για έναν χρόνο κάναμε και εκπομπή μαζί στο ραδιόφωνο. Έχουμε ούτως ή άλλως πάρα πολύ καλές σχέσεις.

Δεν είναι ωραίο να λέμε υποθετικά πράγματα. Δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να συμβεί σε έναν Άγιο Δομίνικο που δεν έχεις φαγητό και ζεις σε μια καλύβα. Επειδή μπορεί να έχει έναν άλλο άνθρωπο στη ζωή του ή εγώ αντίστοιχα, δεν είναι ωραίο να τα λέμε αυτά.

Λάμπρος Κωνσταντάρας | Η πρώην σύντροφός του ανησυχεί που θα μπει στο Survivor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ