Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Δείχνει στιγμιότυπα από το νέο τους σπίτι

Το ζευγάρι μετακομίζει δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα και η νεαρή μανούλα μοιράζεται στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την ημέρα της.

Χριστίνα Μπόμπα NDP

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να έχει φέρει αρκετά πρόσφατα στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της, τίποτα όμως δεν τη σταματά από το να κάνει όλες τις προετοιμασίες για τη μετακόμιση στο νέο τους σπίτι.

Κι ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης εισήχθη πρόσφατα στο νοσοκομείο λόγω μιας σοβαρής ίωσης που τον ταλαιπωρεί, η 33χρονη φαίνεται να επωμίστηκε όλες σχεδόν τις προετοιμασίες για να καταφέρουν να μπουν στο νέο τους σπίτι πριν τις γιορτές.

Η ίδια ανεβάζει απ᾽το πρωί stories στο Instagram όπου φαίνεται ξεκάθαρα η κούρασή της, ταυτόχρονα όμως διακρίνεται και η χαρά της που επιτέλους η μικρή αυτή περιπέτεια με τις αλλαγές σπιτιών θα πάρει τέλος. Επίσης, μέσα από τα stories διακρίνονται κάποια πλάνα από το -γεμάτο κούτες ακόμα - νέο τους σπίτι.

Δες τις φωτογραφίες:

Χριστίνα Μπόμπα | Δείχνει στιγμιότυπα από το νέο τους σπίτι
μπόμπα
μπόμπα
μπόμπα
μπόμπα

Τέλος, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μια φωτογραφία τραβηγμένη στο μπαλκόνι του παλιού της σπιτιού, με την παρακάτω λεζάντα:

"Μετά από λίγα χρόνια, αμέτρητες ευχάριστες στιγμές (… άντε και λίγες καραντίνες) που πέρασα σ’αυτή τη γειτονιά ήρθε η ώρα για νέες περιπέτειες, νέες γειτονιές, νέες αναμνήσεις".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ