Follow us

Celebrity News | Η Βάνα Μπάρμπα "δεν θέλει μες στα πόδια μας την Acun Media" & η Δωροθέα Μερκούρη φανερά φορτισμένη στον αέρα του OPEN

Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος σε χαλαρές στιγμές στη Κηφισιά, στον αέρα το trailer του Survivor με τους διάσημους & η Κατερίνα Στικούδη γιορτάζει τα γενέθλια του Βαγγέλη Σερίφη.

MissBloom TEAM
yupiii

Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος σε χαλαρές στιγμές στη Κηφισιά

Celebrity News | Η Βάνα Μπάρμπα "δεν θέλει μες στα πόδια μας την Acun Media" & η Δωροθέα Μερκούρη φανερά φορτισμένη στον αέρα του OPEN

Τις αγορές τους για τα Χριστούγεννα θέλησαν να κάνουν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος στην Κηφισιά.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι να κρατιούνται χέρι χέρι και να ψωνίζει από καταστήματα της περιοχής. Φυσικά οι δυο τους κρατούσαν όλα τα μέτρα ασφαλείας και φορούσαν συνεχώς τις μάσκες τους.

Δες τις φωτογραφίες τους στο Yupiii.gr

Η αιχμηρή τοποθέτηση της Βάνας Μπάρμπα κατά της Acun Media: "Δεν τους θέλω στα πόδια μας"

Βάνα Μπάρμπα

Η κάμερα της εκπομπής του "Πρωινού" συνάντησε τη Βάνα Μπάρμπα και της ζήτησε το σχόλιό της όσον αφορά τα reality shows που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στη μικρή οθόνη. Όταν το "Survivor" έπεσε στο τραπέζι η ηθοποιός δεν έκρυψε τη ενόχλησή της για την παρουσία τούρκικων παραγωγών στην ελληνική τηλεόραση.

"Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι όταν έχουμε Τούρκους παραγωγούς στην πατρίδα μου. Γιατί δεν έχουμε αντίστοιχα Έλληνες παραγωγούς στην Τουρκία; Με ενδιαφέρει ότι είναι ελληνικό, Έλληνες παραγωγοί, Έλληνες ηθοποιοί, ελληνικές παραγωγές" σχολίασε στην αρχή.

Δες τις φωτογραφίες τους στο Yupiii.gr

"Survivor" | Στον αέρα το trailer με τους διάσημους! Οι πρώτες δηλώσεις των νέων παικτών

Παίκτρια του 'Survivor' έγινε για πρώτη φορά μαμά | Η ανακοίνωση της στο Instagram

Αμέσως μετά το trailer των νέων μαχητών του φετινού "Survivor", δόθηκε στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και εκείνο των διασήμων. Στα εκρηκτικά πλάνα οι διάσημοι κάνουν την εμφάνισή τους στις οθόνες μας, επανασυστήνονται και εκδηλώνουν τον σκοπό τους, την κατάκτηση της νίκης.

Η νέα ομάδα των διασήμων αποτελείται από τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τον Βαλάντη, τον Θανάση Βισκαδουράκη, την Αθηνά Ευμορφιάδη, τη Μυριέλλα Κουρέντη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, τον Γιωρίκα Πιλίδη, τον Απόστολο Ρουβά, την Ελισάβετ Σπανού και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Δες τις φωτογραφίες τους στο Yupiii.gr

Δωροθέα Μερκούρη | Φανερά φορτισμένη στον αέρα του OPEN - Τι συνέβη;

Δωροθέα Μερκούρη

Καλεσμένη της Μέττυς Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" βρέθηκε η Δωροθέα Μέρκούρη. Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την παρουσιάστρια του OPEN τέθηκε η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και των καταγγελιών σε βάρος του.

Η Δωροθέα Μερκούρη θαύμασε το θάρρος της κοπέλας που έκανε την αρχή, αλλά και όλων των κοριτσιών που ύψωσαν αναστημα. "Μπράβο στο κορίτσι που μίλησε, μπράβο σε όλα τα κορίτσια. Κάνουν έργο τα κορίτσια που μιλάνε και κάνουν καταγγελίες. Κάνουν τεράστιο έργο. Κάνουν κάτι που είναι μεγάλο για την κοινωνία, για τη χώρα τους, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. Είναι συγκινητικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, μπράβο" είπε προσπαθώντας να κρατήσει τα δάκρυά της.

Δες τις φωτογραφίες τους στο Yupiii.gr

Η Κατερίνα Στικούδη γιορτάζει τα γενέθλια του Βαγγέλη Σερίφη! Η αφιέρωση στον σύζυγό της

Κατερίνα Στικούδη

Μία από της καλύτερες φάσεις της ζωής της ζει η Κατερίνα Στικούδη αφού πριν από μικρό χρονικό διάστημα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη, το πρώτο τους παιδί. Πρόσφατα, η εκρηκτική τραγουδίστρια είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενη αφού ο σύζυγός της είχε τα γενέθλιά του. Η ίδια θέλησε να του ευχηθεί και να μοιραστεί δημόσια το ευτυχές γεγονός.

Δες τις φωτογραφίες τους στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ