Μελίνα Μερκούρη | "Ξέρω πόσο κακό έχει κάνει στην Αλίκη και σαν σύζυγος και σαν ηθοποιός"

Όταν η Μελίνα Μερκούρη ασκούσε κριτική στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Είναι μία φιλία που γνώριζαν λίγοι και την οποία μοιράστηκε μέσα από το instagram account της η Έλενα Μακρή Λυμπέρη. Μία υπέροχη φωτογραφία με δύο λαμπερούς σταρ, τη Μελίνα Μερκούρη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τους οποίους συνέδεε μία στενή και ειλικρινής σχέση.

Όπως αναφέρεται και στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Μελίνα δεν "χαριζόταν" στον Δημήτρη, και δεν δίσταζε να του ασκεί πολύ αυστηρή κριτική για τις επιλογές του και για τον τρόπο με τον οποίο φερόταν στις καταά καιρούς συντρόφους του. "Η Μελίνα Μερκούρη του είχε θυμώσει για τον τρόπο με τον οποίο χώρισε από την αγαπημένη της φίλη Δέσπω Διαμαντίδου για να παντρευτεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη" αναφέρεται μεταξύ άλλων, σχετικά με τη γνωστή ιστορία, όπου η Διαμαντίδου πληροφορήθηκε τον αρραβώνα Δημήτρη και Αλίκης, μέσα από τις εφημερίδες της εποχής.

"Η Μελίνα Μερκούρη του είχε θυμώσει για τον τρόπο με τον οποίο χώρισε από την αγαπημένη της φίλη Δέσπω Διαμαντίδου για να παντρευτεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη" αναφέρεται μεταξύ άλλων, σχετικά με τη γνωστή ιστορία, όπου η Διαμαντίδου πληροφορήθηκε τον αρραβώνα Δημήτρη και Αλίκης, μέσα από τις εφημερίδες της εποχής.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Tags