Follow us

Ελένη Ψυχούλη | "Αυτό που φοράω κάνει 3,90 και είναι από το κινέζικο"

"Όλα μου τα ρούχα κοστίζουν από ένα έως πέντε ευρώ - Είναι ντροπή όλο αυτό".

MissBloom TEAM
Ελένη Ψυχούλη NDP

Καλεσμένη στο Studio 4 βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου η Ελένη Ψυχούλη. Συζητώντας με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, εξέφρασε και την άποψη της για τα χρήματα, αλλά και την στάση ζωής που έχει απέναντι σε αυτά από την οικογένειά της.

Όπως διευκρίνισε, για εκείνη δεν έχουν καμία σημασία, ενώ και για τα ρούχα της ξοδεύει ελάχιστο budget.

"Τα λεφτά δεν έχουν καμία αξία. Μας έχουν μάθει σε αυτό τον κόσμο ότι πρέπει να είμαστε νέοι, πλούσιοι, αδύνατοι και αθάνατοι. Όταν λες πώς θα το πετύχω αυτό το πρότυπο, σου λένε πως γίνεται με λεφτά. Μα γίνεται αυτό με λεφτά;

Τίποτα δεν γίνεται με λεφτά. Δεν σου δίνουν καν τα εργαλεία για να τα πετύχεις αυτά. Η χαρά και η ευτυχία δεν είναι ο καταναλωτισμός, να πάμε να ψωνίσουμε. Είναι μέσα μας. Η χαρά είναι εσωτερική διεργασία.

Θεωρώ ντροπή το να μιλάς συνεχώς για τα χρήματα, ντροπή το να ασχολείσαι με αυτό το πράγμα. Εγώ μεγάλωσα με αυτή την κουλτούρα στο σπίτι μου.

Όλα μου τα ρούχα κοστίζουν από ένα έως πέντε ευρώ, το ορκίζομαι. Αυτό που φοράω τώρα κάνει 3,90 και είναι από κινεζάδικο. 80s, δεν είναι ωραίο; Μαζί με την βάτα 3,90. Είναι άποψη, φιλοσοφία, ευκολία.

Ελένη Ψυχούλη | "Αυτό που φοράω κάνει 3,90 και είναι από το κινέζικο"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ