Follow us

Μυρτώ Αλικάκη | "Να αγαπήσουμε όλοι τις αδυναμίες μας. Να αγαπήσουμε τη διαφορετικότητα και να την κάνουμε δύναμη"

Η Μυρτώ Αλικάκη σε μία εφ' όλης της ύλης συζήτηση, για το θέατρο, την ελληνική κοινωνία, την ανθρωποφαγία και τις σχέσεις των δύο φύλων.

MissBloom TEAM
Μυρτώ Αλικάκη NDP Photo Agency

Έγινε γνωστή μέσα από έναν δραματικό, και μοιραίο, ρόλο αλλά αγαπάει εξίσου και την κωμωδία. Πιστεύει ότι η θέση ενός ηθοποιού είναι ανάμεσα στον κόσμο, προσπαθεί να μην κρίνει αυστηρά τους γύρω της και πιστεύει ότι η κοινωνία ασκεί ιδιαίτερα μεγάλη πίεση τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες. Η Μυρτώ Αλικάκη είναι το ζωντανό – και ευτυχές θα συμπληρώσω – παράδειγμα, ότι ηθοποιός, όντως σημαίνει "φως" μιας και όλα αυτά τα χρόνια δεν παρέκκλινε στιγμή από την τέχνη της παραμένοντας συνεπής στα πιστεύω της, όποιο κι αν ήταν το κόστος. Είτε τη θυμόμαστε ως παθιασμένη "Αναστασία", είτε ως εναλλακτικό και αισιόδοξο "Μιτσάκι" η ουσία είναι, ότι η Μυρτώ Αλικάκη – με τη δροσερή εμφάνιση και τη βαθιά χαρακτηριστική φωνή – παραμένει η ίδια ενδιαφέρουσα και προσγειωμένη παρουσία, που επιμένει να πιστεύει ότι ένα χαμόγελο και λίγη συμπόνοια μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Είτε τη θυμόμαστε ως παθιασμένη "Αναστασία", είτε ως εναλλακτικό και αισιόδοξο "Μιτσάκι" η ουσία είναι, ότι η Μυρτώ Αλικάκη – με τη δροσερή εμφάνιση και τη βαθιά χαρακτηριστική φωνή – παραμένει η ίδια ενδιαφέρουσα και προσγειωμένη παρουσία, που επιμένει να πιστεύει ότι ένα χαμόγελο και λίγη συμπόνοια μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Για όλα αυτά, και για πολλά άλλα, η αγαπημένη ηθοποιός στην παρακάτω συνέντευξη που έδωσε στο womantoc.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ