Follow us

"Διαβάλλεις έτσι μια γυναίκα;" | Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το Revenge Porn

"Δε μπορώ να διανοηθώ πώς μπορεί να νιώθουν αυτές οι γυναίκες. Μπορεί να πέσει στα χέρια των γονιών μας, του συντρόφου μας, των παιδιών μας μια τέτοια εικόνα".

MissBloom TEAM
Πηνελόπη Αναστασοπούλου NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23/12 η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός που συνηθίζει να μιλά ανοιχτά και να τοποθετείται για κοινωνικά θέματα και ζητήματα, ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια και για το Revenge Porn.

Με αφορμή το πρόσφατο παράδειγμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έδωσε μια ακόμη υποδειγματική απάντηση:

"Με ξεπερνάει αυτό το θέμα. Τι να πει κανείς γι΄ αυτό το θέμα. Χρειάζεται ένα μάθημα σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό. Πρέπει να ξεκινάει από πάρα πολύ νωρίς γιατί ότι έχει να κάνει με τον ερωτισμό, το σεξ, το πώς οι άνθρωποι φλερτάρουν, το πως μπαίνουν στη διαδικασία να πουν κάτι σε μια γυναίκα και το ανάποδο, έχει κάποιο κώδικα δεοντολογίας. Χρειάζεται να προσέχουμε πάρα πολύ.

Δε μπορείς να εισβάλλεις έτσι στον χώρο του άλλου ανθρώπου, ούτε να τον εκθέτεις, ούτε να τον προσβάλλεις. Είναι πολλά πράγματα που θέλω να πω τα οποία δε μπορώ να πω με την άνεση που θα τα έλεγα σπίτι μου.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, κανένα συγγνώμη σε αυτή την περίπτωση. Δε χωράει συγγνώμη εδώ. Τι συγγνώμη να χωρέσει εδώ;

Αυτό το κομμάτι που έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα έναν άνθρωπο, γιατί αυτό μένει, είναι εικόνα που κινείται, μεταφέρεται από το ένα κινητό στο άλλο, υπάρχει στο διαδίκτυο που και να κατέβει κάποιος μπορεί να το έχει κατεβάσει στο κινητό του, αυτό είναι μια προσβολή που δεν έχει επιστροφή. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι αυτό το πράγμα μπορεί να θεωρηθεί πλημμέλημα.

Για παραδειγματισμό και μόνο θα έπρεπε να… Δε μπορώ, νευριάζω, θυμώνω πάρα πολύ. Δε μπορώ να διανοηθώ πώς μπορεί να νιώθουν αυτές οι γυναίκες. Μπορεί να πέσει στα χέρια των γονιών μας, του συντρόφου μας, των παιδιών μας μια τέτοια εικόνα.

Έχουμε ξεφύγει με το real time και τα video και όλα αυτά τα πράγματα. Χρειάζεται από εδώ και πέρα πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και από τη δική μας την πλευρά. Είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει, δε πρέπει να το κάνουμε ούτε εμείς γιατί δε μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε κανέναν. Ο έρωτας είναι ιερό πράγμα. Πως το κάνεις αυτό; Για προσωπική σου ικανοποίηση και να δείξεις τι στον κόσμο; Διαβάλλεις έτσι μια γυναίκα; Ντροπή, μόνο αυτό έχω να πω" .

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ