Follow us

Celebrity News | Ο Αντίνοος Αλμπάνης για την κατάσταση της υγείας του & oικογενειακές στιγμές για τους Κεφαλογιάννη - Μάτσα

Μαρία Κορινθίου & Γιάννης Αϊβάζης σε χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Παρίσι, ​ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του & ο Τόνι Σφήνος σχολιάζει τις επίμαχες δηλώσεις του Πασχάλη. ​

MissBloom TEAM
yupiii

Μαρία Κορινθίου & Γιάννης Αϊβάζης | Χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Παρίσι

Celebrity News | Ο Αντίνοος Αλμπάνης για την κατάσταση της υγείας του & oικογενειακές στιγμές για τους Κεφαλογιάννη - Μάτσα

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αξιοποίησαν στο έπακρο τις διακοπές των Χριστουγέννων και πραγματοποίησαν ένα ταξίδι εκτός Ελλάδος. Η χαρούμενη οικογένεια απέδρασε στο Παρίσι ενώ θέλησε να μας δώσει μία γεύση από την ιδιαίτερη αυτή εξόρμηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία σειρά από stories γεμάτα από τιε δραστηριότητές τους. Σε ένα από αυτά το αγαπημένο ζευγάρι ποζάρει χαρούμενο μαζί με την κόρη του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Αντίνοος Αλμπάνης για την κατάσταση της υγείας του – Δείτε την ανάρτησή του

Αντίνοος Αλμπάνης

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ότι τον ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα υγείας και για τον λόγο αυτό δεν συνεχίζει την παράσταση του.

Πριν από λίγες ώρες, ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στην περιπέτεια με την υγεία του.

Μάλιστα, θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με τη σύζυγό του

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλό προφίλ στα προσωπικά του και έτσι μαθαίνουμε όσα μάς επιτρέπει ο ίδιος.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον γνωστό κριτικό κινηματογράφου και συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη μαζί με την σύζυγό του, Στέλλα Λιζάρδη να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Τόνι Σφήνος για τις δηλώσεις του Πασχάλη: "Θίχτηκα αρκετά. Δυστυχώς δεν αλλάζουν τα μυαλά"

Τόνι Σφήνος

Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στην ταράτσα της εκπομπής της "Ανοιχτά" τον Τόνι Σφήνο. Ο εκρηκτικός performer παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια του Open κατά την οποία αναφέρθηκε στην πρόσφατη διαμάχη του με τον Πασχάλη, η οποία δημιουργήθηκε από ορισμένες αιχμηρές δηλωσεις του τελευταίου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οικογενειακές στιγμές για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνωα Μάτσα

Όλγα Κεφαλογιάννη

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως γονείς θα περάσουν φέτος η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνωας Μάτσας, μιας και από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχουν μαζί τους τα δίδυμα τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι να κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας φυσικά τα παιδιά τους μαζί.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ