Follow us

Νίκος Οικονομόπουλος | Γι' αυτό δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (vid)

"Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων".

MissBloom TEAM
Νίκος Οικονομόπουλος NDP

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω, βρέθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορονοϊό, τον οποίο και κόλλησε τον περασμένο Αύγουστο όντας ανεμβολίαστος.

Όπως αποκάλυψε, είχε επιφυλλάξεις απέναντι στο εμβόλιο και δεν το είχε κάνει ακόμη για τυχόν παρενέργειες, σκοπεύει όμως τελικά να εμβολιαστεί μόλις τελειώσει η περίοδος της ανοσίας του.

"Ήταν μια περίοδος 2-3 μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Μετά από ένα διάστημα τριών εβδομάδων θα άνοιγε το μαγαζί στο οποίο εμφανίζομαι, όμως έπρεπε να εμβολιαστώ γιατί τα μαγαζιά τα διά μας πλέον αυτά δουλεύουν μόνο με εμβολιασμένους.

Κάτι το οποίο δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ γιατί σκέφτηκα αρχικά μήπως έχω καμιά παρενέργεια και χάσω τις διακοπές μου. Προγραμμάτιζα να κάνω το εμβόλιο μετά τις διακοπές μου.

Εν τω μεταξύ δεν σύχναζα σε μέρη που να έχει πολύ κόσμο. Ο κορονοϊός με βρήκε και με βρήκε δύσκολα γιατί μου γύρισε σε πνευμονία και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε για δυο μέρες να είμαι με οξυγόνο.

Έγινα καλά ευτυχώς. Εύχομαι να μην το περάσει κανένας άλλος άνθρωπος και πραγματικά εύχομαι να μην χαθούν άλλες ζωές, γιατί χάνονται πολλές ζωές δυστυχώς και περνάνε δύσκολα και πολλές οικογένειες.

Θα το κάνω το εμβόλιο όταν τελειώσει η περίοδος της ανοσίας. Δεν κρύβω όμως τον φόβο μου, φοβάμαι, δεν αρνήθηκα όμως ποτέ την επιστήμη. Αλλά κάποιοι μπερδεύουν την θρησκεία με την επιστήμη, είναι λίγο λάθος νομίζω και διχάζουν τον κόσμο.

Ακόμη και ο προηγούμενος από μένα στη σειρά που θα κοινωνήσει στην εκκλησία έχει νοσήσει, θα κοινωνήσω κι εγώ κανονικά. Όταν πιστεύεις κάτι τόσο δυνατά -όπως εγώ πιστεύω στον Χριστό- δεν σε ενδιαφέρει τίποτα, βάζω στην άκρη και παραμερίζω τον εαυτό μου, δεν με αφορά ο εαυτός μου. Πιστεύω τόσο πολύ σε αυτό. Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων, το λέω και συγκινούμαι, θα το έκανα όπως και να έχει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ