Follow us

Ελένη Μενεγάκη | "Εμείς κόβουμε τρεις βασιλόπιτες στο σπίτι"

Η παρουσιάστρια για τις γιορτές στο σπίτι της.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος NDP

Ζωντανή ήταν η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την παραμονή των Χριστουγέννων, με την ίδια να κάνει την εξαίρεση μιας και συνήθως η "Ελένη" ήταν μαγνητοσκοπημένη.

Με άκρως γιορτινή διάθεση και σε χαρούμενο κλίμα, η παρουσιάστρια σχολίασε με τους συνεργάτες της θέματα που αφορούν στα Χριστούγεννα, ενώ πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες μίλησαν για το πώς βλέπουν εκείνοι την περίοδο αυτή.

Μάλιστα, όταν τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι στο σπίτι της κόβουν όχι μία, αλλά τρεςι βασιλόπιτες μιας και όλοι μαζί οικογενειακώς είναι αρκετά άτομα. Όπως είπε, την περσινή σεζόν το φλουρί κέρδισε εκείνη.

"Έχουμε ζήσει εποχές που ο παππούς έβαζε χρυσή λύρα στη βασιλόπιτα", είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά:

"Τι μου το λες; Εμείς ακόμα κοιτάμε να υπάρχει κάθε χρόνο ένας και καλός. Πέρυσι το είχα κερδίσει παιδιά γιατί εμείς κόβουμε τρεις πίτες στο σπίτι, είμαστε και πολλοί και θέλουμε κι όλοι να φάμε κάποια στιγμή και ήμουν η μία από τους υπόλοιπους που κέρδισαν.

Λέω κοίτα να δεις που ήταν μια χρονιά διαφορετική. Μη νομίζετε ότι κάθε χρόνο το παίζουμε τίμια. Κάθε βασιλόπιτα άλλο φλουρί. Είναι μια για όλη την οικογένεια, παππούδες, γιαγιάδες.

Είμαστε μεγάλο σόι. Παιδιά είχα να δω φλουρί πάνω από δεκαετία, την θυμάμαι την τελευταία φορά. Το έχω για γούρι. Ήρθε το φλουρί, ήρθε και το Mega το καλό. Δεν μου αρέσει το σικέ δεν το έκανα ποτέ, ούτε όταν ήταν μωρά. Θέλω να είναι πραγματικά γι αυτό κόβουμε τόσες πίτες. Δεν σημαίνει ότι πάντα τυχαίνει. Έχω δει σε άλλα σπίτια που το κάνουν για να κερδίσει και να μην γκρινιάζει το παιδί. Τι θα πει θα γκρινιάζει; Δώσε του ένα και πες του κέρδισες αλλά κόψε σωστά την πίτα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ