Follow us

Η Ελένη Τσολάκη ποζάρει στο (πολύ γιορτινά) στολισμένο σπίτι της παρέα με το σκυλάκι της

Δες τις φωτογραφίες με τη ολοφάνερη festive διάθεση.

Ετοιμάζεσαι να βγεις; | Η Ελένη Τσολάκη σου προτείνει το ιδανικό σύνολο NDP

Η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι επιτέλους εδώ και όλοι μας έχουμε μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, πρωτίστως μέσα από τον στολισμό των σπιτιών μας. Όπως και οι περισσότεροι celebrities που δεν σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τους υπέροχα στολισμένους χώρους τους στο Instagram.

Έτσι και η Ελένη Τσολάκη, η οποία ανεβάζει συνέχεια stories όπου διακρίνεται όχι μόνο το σπίτι της αλλά και το μικρό, γλυκύτατο σκυλάκι της, η Τρούφα.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Open Weekend" ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ανυπομονησία της για τις γιορτές και "τις πιο φωτεινές και γλυκές μέρες που έρχονται", όπως χαρακτηριστικά είπε. Έτσι, μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με το λιλιπούτειο σκυλάκι της ποζάροντας στο πάτωμα και μπροστά από το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Loading...

Όπως μπορείς να δεις, το (πολύ ψηλό) δέντρο έχει στολίδια κυρίως σε χρυσούς και καφέ χρωματισμούς ακολουθώντας τη μονοχρωμία ενώ τα πολλά μικρά λαμπάκια δίνουν μια ακόμα πιο γιορτινή διάθεση στον όλο χώρο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ