Follow us

Ευαγγελία Αραβανή | Ο έρωτας, η συγκατοίκηση και η ρομαντική απόδραση στο Μιλάνο με τον Σπύρο Λάζαρη

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η παρουσιάστρια.

Ευαγγελία Αραβανή NDP

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ευαγγελία Αραβανή, που βρίσκεται σε σχέση ούσα πολύ ερωτευμένη τα τελευταία 2,5 χρόνια με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life και το ρεπορτάζ της Κορίνας Μανταγάρη, οι δυο τους δεν αποκλείεται μάλιστα να προχωρήσουν σύντομα και σε γάμο.

Πιο αναλυτικά, έχοντας περάσει μαζί τη δύσκολη περίοδο των απανωτών lockdowns συγκατοικώντας κάτω από την ίδια στέγη, θα μπορούσε εύκολα κανείς να συμπεράνει ότι έχουν περάσει πολλά crash tests με μεγάλη επιτυχία, μιας και συνεχίζουν την κοινή τους πορεία ευτυχισμένοι.

Οι δυο τους μάλιστα βρέθηκαν να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νικηφόρος και συνάντησαν αγαπημένους φίλους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την επόμενη ημέρα έκλεισαν τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής και ο Θέμης Αδαμαντίδης με αφορμή τα γενέθλια του επιχειρηματία, με το γνωστό τραγούδι "Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου" να είναι αφιερωμένο στο γοητευτικό μοντέλο και την ίδια να λάμπει από ευτυχία στο πλάι του.

Περνώντας την καθημερινότητά τους μεταξύ Αθήνας και Πάρου, όπου, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Λάζαρης δραστηριοποιείται επιχειρημικά, δεν λείπουν και τα ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό, με το ζευγάρι να έχει πρόσφατα πραγματοποιήσει μια pre-xmas, μικρή απόδραση στο Μιλάνο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ