Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου "άνοιξε" το σπίτι της στην Κηφισιά κι εμείς θέλουμε να αντιγράψουμε ολόκληρη τη διακόσμησή του

Η ηθοποιός έχει ξεκάθαρα το... μικρόβιο της διακόσμησης.

Αθηνά Οικονομάκου NDP

Δεν έχουμε καλύτερο από το να χαλαρώνουμε σπίτι μας αυτές τις γιορτινές μέρες, ιδίως όταν έξω κάνει κρύο και ο καιρός δεν είναι όσο ηλιόλουστος θα θέλαμε. Και όταν το σπίτι σου είναι σαν της Αθηνάς Οικονομάκου, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω για να θες να κάτσεις μέσα και να το ευχαριστηθείς στο έπακρο.

Η ηθοποιός δεν "ανοίγει" συχνά το σπίτι της στην Κηφισιά, με την έννοια του ότι δεν ποστάρει πολλές φωτογραφίες από το εσωτερικό του στο Instagram. Kάτι που φαίνεται να άλλαξε τις τελευταίες μέρες, αφού η νεαρή μανούλα δημοσίευσε αρκετές εικόνες από το σαλόνι του σπιτιού της.

Σε αυτές μπορεί κανείς να διακρίνει, εκτός από το πανύψηλο, πληθωρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα πολλά στολίδια και λαμπιόνια, το ευρύχωρο και πολύ μοντέρνο καθιστικό της. Σε αυτό όλα τα έπιπλα είναι πολύ ιδιαίτερα και δίνουν τη δική τους πινελιά στο όλο στιλ. Το ξύλινο τραπέζι έχει ένα ιδιόμορφο σχήμα και δένει τέλεια με τις εξίσου πρωτότυπες, αναπαυτικές πολυθρόνες με τα ιδιαίτερα patterns. Ακόμα και οι χρωματισμοί και το σχέδιο του χαλιού ήρθε κι έδεσε με τα υπόλοιπα έπιπλα, ενώ στα ράφια που είναι επιμελώς τοποθετημένα στον τοίχο μπορείς να διακρίνεις διάφορα μπιμπελό, στολίδια και βιβλία. Επιπλέον, ο μεγάλος πίνακας στον τοίχο με τα ζωηρά, αφηρημένα χρώματα σε μπλε αποχρώσεις δίνει μια μοντέρνα νότα στον χώρο ενώ τα μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου συμπληρώνουν την όλη εικόνα. Τέλος, ο επιβλητικός πολυέλαιος στην οροφή είναι ό,τι πρέπει για τον συγκεκριμένο χώρο.

Σε άλλες φωτογραφίες της έχουμε δει ότι υπάρχει μια "γωνιά" την οποία χρησιμοποιεί για να βγάζει τις selfies της και στην οποία μπορούμε να δούμε πολλά καδράκια κρεμασμένα στον τοίχο, μια τάση που είναι no1 στη διακόσμηση τα τελευταία χρόνια. Όσο για τον κήπο του σπιτιού της μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια όαση πρασίνου, με άπλετο γκαζόν και άνετα έπιπλα κήπου να σε κάνουν να θες να κάθεσαι εκεί ακόμα και τον χειμώνα.

Δες και τις εικόνες και θα καταλάβεις:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ