Follow us

Χριστούγεννα 2021 | Πώς τα πέρασαν οι Έλληνες celebrities;

Τρυφερά στιγμιότυπα στο Instagram, γιορτινά τραπέζια, έξοδοι αλλά και ταξίδια αναχυψής.

μαρία κορινθίου Instagram

Η γιορτή των Χριστουγέννων ήταν η καταλληλότερη ευκαιρία για όλους να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους. Εξαίρεση φυσικά δεν αποτελούν ούτε οι Έλληνες celebrities, που εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν από τις καθημερινές υποχρεώσεις τους.

Merry Christmas | Έτσι ευχήθηκαν οι διάσημοι στο Ιnstagram για τα Χριστούγεννα

Έτσι, το Instagram feed μας γέμισε με όμορφες εικόνες από γιορτινά τραπέζια, αγκαλιές με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και ταξίδια αναψυχής.

Σίσσυ Χρηστίδου

Στο πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η παρουσιάστρια, που μας έδειξε φωτογραφίες από το γιορτινό τραπέζι και το ψήσιμο της γαλοπούλας παρέα με τον Παύλο Σταματόπουλο.

Loading...

Γιώργος Καράβας - Ραφαέλλα Ψαρρού

Οικογενειακά πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλλα Ψαρρού, που παρέμειναν σπίτι με τα δύο τους παιδιά. Μοιράστηκαν μάλιστα μια φωτογραφία όπου είναι όλοι τους αγκαλιασμένοι μπροστά από το στολισμένο δέντρο.

Loading...

Ελεονώρα Μελέτη

Με μια σειρά throwback εικόνων από αγαπημένες της στιγμές και αγκαλιά με την κόρη της υποδέχτηκε η παρουσιάστρια τα Χριστούγεννα.

"Πόσο τέλεια τα "σαν και σήμερα"… βλέπεις σε λίγα δευτερόλεπτα τη ζωή των προηγούμενων χρόνων , κ μαζί σε κατακλύζει και η αίσθηση όλων των αναμνήσεων κ των εμπειριών που φέρουν μέσα τους αυτά τα χρόνια… Τυχερή, γεμάτη κ ευγνώμων…Χρόνια πολλά σε όλους! Σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλα τα καλά του κόσμου, μα πάνω απ όλα υγεία κ γαλήνη σε νου κ σώμα", ήταν το μήνυμά της.

Loading...

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οικογενειακά χριστούγεννα και για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που παρέα με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, βρέθηκαν από νωρίς στην κουζίνα για να προετοιμάσουν το γιορτινό τραπέζι.

"Αγαπημένοι μου καλά Χριστούγεννα. Εύχομαι να απολαμβάνετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με τα πρόσωπα που αγαπάτε. ❤️
Γεροί, αγαπημένοι και χαρούμενοι.
Υγεία πάνω απ’ όλα σε όλο τον κόσμο. 🎄
ΥΓ: Η συνταγή είναι αποτέλεσμα δύο συνταγών.... μανούλας και Άκη!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Loading...

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας

Χριστούγεννα και γενέθλια μαζί για το ζευγάρι, το οποίο γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου του. Ο μικρός Παναγιώτης Αντώνης έγινε ενός έτους, με τους γονείς του να εύχονται στα social media δημοσιεύοντας φωτογραφία από την πρώτη του τούρτα με τον Spiderman.

Loading...

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης

Το αγαπημένο ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι μαζί με την κόρη του Ισμήνη. Οι φωτογραφίες από τη Disneyland αλλά και άλλα γραφικά σημεία του Παρισιού "πλημμύρισαν" το feed μας.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Βίκυ Καγιά

Με έναν καφέ στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε τη μέρα των Χριστουγέννων η Βίκυ Καγιά και σε ένα από τα πιο γιορτινά καφέ της πόλης.

Loading...

Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά θέλησε να ευχαριστήσει όσους έστειλαν τις ευχές της για την ονομαστική της εορτή σε μια τρυφερή φωτογραφία με την πιο σφιχτή αγκαλιά αγάπης με την κόρη της. Πρόκειται άλλωστε για τα πρώτα Χριστούγεννα με την μικρή Ada.

"Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Έπιασαν οι ευχές και οι προσευχές. Καλά Χριστούγεννα και απο εμάς", έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά.

Loading...

Κόνι Μεταξά

Στην πόλη του φωτός επέλεξε να κάνει Χριστούγεννα φέτος η Κόνι Μεταξά με τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση. Οι φωτογραφίες και τα stories που δημοσιεύει η τραγουδίστρια από την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου προδίδουν τον μεγάλο έρωτά τους.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ