Follow us

Celebrity News | Η έναρξη του "Survivor", η ομάδα που κέρδισε το πρώτο μεγάλο έπαθλο & ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ομάδα που πήρε την πρώτη ασυλία της χρονιάς στο Survivor & Όλγα Ντάλλα - Στυλιανός Φλωρίδης αχώριστοι μετά το τέλος του GNTM.

MissBloom TEAM
yupiii

Όλγα Ντάλλα & Στυλιανός Φλωρίδης | Αχώριστοι μετά το τέλος του GNTM! Τα Χριστουγεννιάτικα στιγμιότυπα

Celebrity News | Η έναρξη του "Survivor", η ομάδα που κέρδισε το πρώτο μεγάλο έπαθλο & ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το ειδύλλιο της Όλγας Ντάλλα και του Στυλιανόυ Φλωρίδη γεννήθηκε μέσα στο σπίτι του "GNTM 4" και συνεχίζει να μεγαλώνει μετά το τέλος του διαγωνισμού modeling. Οι δυο τους πέρασαν μαζί τα φετινά Χριστούγεννα, και θέλησαν να το μοιραστούν με τη διαδικτυακή τους παρέα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Survivor" | Αυτή η ομάδα πήρε την πρώτη ασυλία της χρονιάς!

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας του φετινού "Survivor" ολοκληρώθηκε και μεγάλη νικήτρια της πίστας με τίτλο "Temple Run" αναδείχθηκε η ομάδα των Μαχητών. Και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα με αποτέλεσμα ο αγώνας να φτάσεις στο 9-9.

Τη νίκη την έφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος μάλιστα παρέλαβε το τοτέμ ασυλίας, με το οποίο θα παρουσιαστεί η ομάδα στο πρώτο συμβούλιο του νησιού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Survivor" | Ντέρμπι το πρώτο αγώνισμα - Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο μεγάλο έπαθλο της σεζόν

Παίκτρια του 'Survivor' έγινε για πρώτη φορά μαμά | Η ανακοίνωση της στο Instagram

Διάσημοι και Μαχητες ξεχύθηκαν για πρώτη φορά για φέτος στον απαιτητικό στίβο μάχης με σκοπό την κατάκτηση του νέου "Survivor kit". Το αγώνισα ήταν ομαδικό, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τριάδες και συνεργάστηκαν ώστε να σηκώσουν τις σημαίες. Η ισοπαλία οδηγήθηκε μάλιστα σε best of.

Η ομάδα των Διάσημων κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 4-3 και κερδίσει το άκρως απαραίτητο μπαούλο το οποίο περιέχει όλες τις προμήθειες που θα χρειαστούν στην παραλία τους, αλλά και τη φωτιά. Οι μαχητές από την άλλη έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο με τις μισές προμήθειες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Επίσημο! Το "Survivor" επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες - Η έναρξη του reality επιβίωσης

Γιώργος Λιανός

Το "Survivor 2022" έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Η άφιξη του Γιώργου Λιανού στον Άγιο Δομίνικο δεν έμοιζε με καμία άλλη αφού ο παρουσιαστής καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ελικόπτερό του! "Γειά σας, είμαι ο Γιώργος Λιανός. Το "Survivor", το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης μόλις ξεκίνησε. 24 άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους έχουν έρθει εδώ με έναν και μόνο κοινό σκοπό, τη νίκη" είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Survivor" | Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Παίκτρια του 'Survivor' έγινε για πρώτη φορά μαμά | Η ανακοίνωση της στο Instagram

Το πρώτο συμβούλιο του νησιού είναι γεγονός. Οι μαχητές μπήκαν με άνεση κρατώντας το τοτέμ ασυλίας τους, σε αντίθεση με τους διάσημους οι οποίοι βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αρχικά εξήγησε την κατάσταση της υγείας του λέγοντα πως συνεχίζει κανονικά στο παιχνίδι. Έπειτα, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε τις εντυπώσεις των διαγωνιζόμενων από το πρώτο 48ωρο στην παραλία του Άγιου Δομίνικού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ