Follow us

Χαμός στον αέρα του "Love it" | "Ο χρόνος για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα"

"Το όνομά μου είναι Ιωάννα...". Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Τάσο Χαλκιά στον αέρα του "Love it".

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου NDP

Μια απίστευτη ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον αέρα του "Love it" στον ΣΚΑΙ. Καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ο Τάσος Χαλκιάς. Με αφορμή τη μικρή καθυστέρηση λόγω της ζωντανής ροής της εκπομπής ο Τάσος Χαλκιάς δεν έκρυψε την ενόχλησή του λέγοντας στην παρουσιάστρια: "Ο χρόνος για μένα είναι πολύ σημαντικός, για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα".

Αυτό προκάλεσε την ενόχληση της παρουσιάστριας που του απάντησε: "Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό". Λίγο πιο μετά ο Τάσος Χαλκιάς θέλησε να μιλήσει για τον εκνευρισμό του λέγοντας: "Ήταν να βγούμε στις 12:30 στον αέρα, έτσι μου είπαν. Οπότε είπα ότι έχω χρόνο να πω και για τη δουλειά μου και ότι θέλουν να με ρωτήσουν. Εμένα μου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, ο οποίος δεν με αφήνει ήσυχο για να μιλήσουμε ήσυχα".

Ο διάσημος ηθοποιός και η Ιωάννα Μαλέσκου καθόλη τη διάρκεια της συζήτησης επιδόθηκαν σε ένα ατελείωτο πινγκ-πονγκ αιχμών ο ένας για τον άλλον χωρίς να λυθεί η παρεξήγηση προκαλώντας αμηχανία και στους δύο. Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Τάσος Χαλκιάς όπως φάνηκε είχαν φανταστεί αλλιώς τη συνάντηση τους η οποία κατέληξε σε "ναυάγιο" λόγω παρεξηγήσεων και από τις δύο πλευρές.

Διάβασε τη συνέχεια στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ