Χαμός στον αέρα του "Love it" | "Ο χρόνος για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα"

"Το όνομά μου είναι Ιωάννα...". Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Τάσο Χαλκιά στον αέρα του "Love it".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μια απίστευτη ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον αέρα του "Love it" στον ΣΚΑΙ. Καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ο Τάσος Χαλκιάς. Με αφορμή τη μικρή καθυστέρηση λόγω της ζωντανής ροής της εκπομπής ο Τάσος Χαλκιάς δεν έκρυψε την ενόχλησή του λέγοντας στην παρουσιάστρια: "Ο χρόνος για μένα είναι πολύ σημαντικός, για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα".

Αυτό προκάλεσε την ενόχληση της παρουσιάστριας που του απάντησε: "Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό". Λίγο πιο μετά ο Τάσος Χαλκιάς θέλησε να μιλήσει για τον εκνευρισμό του λέγοντας: "Ήταν να βγούμε στις 12:30 στον αέρα, έτσι μου είπαν. Οπότε είπα ότι έχω χρόνο να πω και για τη δουλειά μου και ότι θέλουν να με ρωτήσουν. Εμένα μου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, ο οποίος δεν με αφήνει ήσυχο για να μιλήσουμε ήσυχα".

Ο διάσημος ηθοποιός και η Ιωάννα Μαλέσκου καθόλη τη διάρκεια της συζήτησης επιδόθηκαν σε ένα ατελείωτο πινγκ-πονγκ αιχμών ο ένας για τον άλλον χωρίς να λυθεί η παρεξήγηση προκαλώντας αμηχανία και στους δύο. Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Τάσος Χαλκιάς όπως φάνηκε είχαν φανταστεί αλλιώς τη συνάντηση τους η οποία κατέληξε σε "ναυάγιο" λόγω παρεξηγήσεων και από τις δύο πλευρές.

Διάβασε τη συνέχεια στο Yupiii.gr

Tags