Follow us

"Ο Κανάκης είναι 1.000% σίγουρο πως γνώριζε για τον Στάθη" | Πρώην συνεργάτης των Αρβύλα αποκαλύπτει (vid)

"Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια με το 'Ράδιο Αρβύλα' - Έχουμε να ακούσουμε πολλά".

MissBloom TEAM
Αντώνης Κανάκης NDP

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη "Αλήθειες με τη Ζήνα" έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Δευτέρας η Σμάρω Πεγκλίδου, στέλεχος της ΕΡΤ και πρώην συνεργάτης των μελών του Ράδιο Αρβύλα.

Όπως είπε μιλώντας στον Στρατή Λημνιό, αποκλείει το ενδεχόμενο ο Αντώνης Κανάκης να μην γνώριζε για τα όσα έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μιας και έκαναν παρέα και εκτός εκπομπής.

"Κάτι ψιλοπεριμέναμε με τον Στάθη αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Όλα αυτά τα χρόνια ακούγαμε από όσους εργάζονταν στην εκπομπή και στο team του Ράδιο Αρβύλα, ότι υπήρχαν αντιδράσεις κατά του Στάθη από αρκετές κοπέλες, αλλά προφανώς δεν του έδιναν σημασία. Οι συγκεκριμένες ήξεραν και τον έβαζαν στη θέση του οπότε δεν υπήρχε συνέχεια.

Με στεναχωρεί αυτό το πράγμα που συνέβη. Ταπεινή μου άποψη, ότι αποκλείεται να μην το ήξεραν οι υπόλοιποι 'Ράδιο Αρβύλα'. Για τον Γιάννη Σερβετά δεν έχω να πω παρά τα καλύτερα λόγια, δεν ξέρω το ήξερε τι θα έκανε, όπως και ο Κιούσης, αλλά ο φίλτατος Αντώνης Κανάκης είμαι 1000% σίγουρη ότι το γνώριζε.

Γιατί έκαναν και παρέα. Όταν κάνεις παρέα με έναν άνθρωπο εντός και εκτός, ξέρεις πάνω-κάτω και σε τι κατάσταση είναι ο άλλος. Τον βλέπεις πώς συμπεριφέρεται στις γυναίκες εκεί μέσα. Να τον συνετίσεις κάπως. Αποκλείεται να μην ήξερε. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο Αντώνης ήξερε. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια με το 'Ράδιο Αρβύλα'. Δυστυχώς έχουμε να ακούσουμε πολλά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ