Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Η Μαλέσκου παραήταν εύθικτη, έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε"

"Βγήκε η απειρία της ως παρουσιάστρια και ο χαρακτήρας της": Τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Το άκρως αμήχανο on air σκηνικό που δημιουργήθηκε στο Love It τη Δευτέρα 27/12 σχολίασαν στην εκπομπή "Happy Day” το πρωί της Τρίτης. Θυμίζουμε ότι ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με τη συζήτησή τους να έχει πολλή ένταση και αρκετές σπόντες. Ο ηθοποιός ήταν εμφανώς εκνευρισμένος εξαιτίας της μεγάλης αναμονής που είχε πριν μπει στο πλατό, με αποτέλεσμα να μην είναι "πολύ φιλικός" με την παρουσιάστρια.

Παίρνοντας τον λόγο η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, σχολίασε μιλώντας στους συνεργάτες της.

"Δεν είχε τύχει να δω έτσι ολοκληρωμένο το απόσπασμα, θεωρώ ότι ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη, λόγω της καθυστέρησης. Κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Ιωάννα, είναι μια συνολική διαχείριση που γίνεται από το κοντρόλ.

Και βέβαια σε καμιά περίπτωση αυτό δεν σου επιτρέπει σαν παρουσιάστρια να εκθέσεις το κοντρόλ και να πεις ότι φταίει η αρχισυντάκτρια, φταίει το κοντρόλ κλπ.

Αλλά κάνε και εσύ λίγο πίσω ως παρουσιάστρια που ο καλεσμένος έχει νεύρα. Πρέπει να κάνεις λίγο τα στραβά μάτια για τον καλεσμένο σου. Πετάει ο γάιδαρος, πετάει. Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη, έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου με τη σειρά της είπε: "Παίζει να είναι και η χειρότερη συνέντευξη που έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση. Γενικόλογη, βαθυστόχαστη θα έλεγα. Δεν καταλάβαινες τις ερωτήσεις και ο άνθρωπος προσπαθούσε να απαντήσει σε κάτι που δεν έβγαζε νόημα. Τον εκνεύρισε ακόμη περισσότερο. Εδώ βγήκε η απειρία της ως παρουσιάστρια. Θα τολμήσω να πω ότι βγήκε και ο χαρακτήρας της Ιωάννας. Δεν αδειάζεις τους συνεργάτες σου, είσαι παρουσιάστρια μιας εκπομπής".

Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσέθεσε: "Απλά σαν οικοδεσπότης δεν πειράζει να ρίξεις εσύ τους τόνους. Δεν θα την κρίνουμε από μια κακή τηλεοπτική στιγμή που μπορεί να συμβεί σε όλους".