Follow us

Παύλος Χαϊκάλης | Ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν άδειο το θέατρο στην παράστασή του (vid)

"Mε χτυπάνε έναν χρόνο τώρα, με έχουν βάλει κάτω με τσακίζουν".

MissBloom TEAM
Παύλος Χαϊκάλης NDP

Στην εκπομπή "Super Κατερίνα" μίλησε το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου ο Παύλος Χαϊκάλης, με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype από την Κύπρο που βρίσκεται για λογαριασμό της παράστασης "ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ", στην οποία πρωταγωνιστεί.

Παύλος Χαϊκάλης | Έκανε πρεμιέρα σε άδειο θέατρο η παράσταση που πρωταγωνιστεί (vid)

Με αφορμή το ρεπορτάζ που ήθελε άδειο το θέατρο την ημέρα της πρεμιέρας, ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Σας έχω στείλει και πλάνα για να αποδειχθεί το ψευδές του πράγματος. Στις 23 Δεκεμβρίου ήρθε συνεργείο του ΑΝΤ1 για να τραβήξει πλάνα, επειδή όμως κάναμε γενική δοκιμή, ο παραγωγός είπε πως θα τους στείλει εκείνος τα πλάνα. Και έστειλε πλάνα από την πρόβα.

Τα βίντεο λοιπόν, ήταν χωρίς κοινό γιατί ήταν γενική δοκιμή. Αυτά πήρε μετά ο ΑΝΤ1 και τα παρουσίασε σαν να είναι από την πρεμιέρα σε ένα άδειο θέατρο και λένε ότι το κοινό μου γύρισε την πλάτη.

Η παράσταση ήταν 7 η ώρα και το συνεργείο ήρθε στις 8 και βγάζει τους 10 τελευταίους θεατές που μπαίνανε μέσα και προσέξτε προσέγγιση. Τους ρωτούσαν για ποιους καλλιτέχνες ήρθαν να δουν την παράσταση. Εδώ μιλάμε για εμμονές. Εμένα με χτυπάνε έναν χρόνο τώρα, με έχουν βάλει κάτω με τσακίζουν. Το να παίζεις με το ψωμί συναδέλφων είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Φτάνουμε σε ένα σημείο να απολογούμαστε γιατί κάποιοι κύριοι παίξανε με το μεροκάματο ανθρώπων και διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις. Αυτό κάποτε πρέπει να σταματήσει.

Στην πρεμιέρα λοιπόν, κόπηκαν 140 εισιτήρια την πρώτη μέρα και 239 τη δεύτερη" .

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ