Παύλος Χαϊκάλης | Απίστευτος καβγάς με Λιάγκα - Σκορδά: "Περί αισθητικής κι ευπρέπειας εσύ ειδικά Φαίη μη μου μιλάς"

"Μπορώ αν θέλεις να βρω το απόσπασμα από την εκπομπή που είχατε έρθει με τον Φιλιππίδη": Πρωτόγνωρος καβγάς στον αέρα του "Πρωινό".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Στο "Πρωινό" φιλοξενήθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης την Τρίτη 28/12, λίγη ώρα μετά το ξέσπασμά του στην εκπομπή Super Κατερίνα, αναφορικά με την παράσταση "ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ”, στην οποία πρωταγωνιστεί στην Κύπρο.

Θυμίζουμε ότι αφορμή για το εν λόγω ξέσπασμα στάθηκε το ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την πρωινή εκπομπή του ANT1 και ήθελε το θέατρο να είναι άδειο την ημέρα της πρεμιέρας, με μόλις 10 θεατές.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός είπε: "Τα πλάνα που δείξατε χθες είναι από τη γενική δοκιμή αγαπητέ κύριε Λιάγκα. Άκου δημοσιογραφική αλητεία. Ρωτάτε τον κόσμο για ποιον ηθοποιό ήρθατε να δείτε την παράσταση; Που το έχετε ακούσει αυτό ρε παιδιά; Είναι ντροπή αυτό το πράγμα. Θέλετε να με εξοντώσετε, έλεος σας έχει γίνει εμμονή”.

Ο Γιώργος Λιάγκας με ανάλογη ένταση απάντησε: "Εγώ θέλω να εξοντώσω εσένα; Γνωριζόμαστε χρόνια. Σε έχω στηρίξει και έχω δει παραστάσεις σου όσο κανένας άλλος Έλληνας παρουσιαστής. Ακόμα και τώρα, με την κρίση που πέρασες και δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου, εγώ πάω να σε καταστρέψω; Να μην κάνουμε ρεπορτάζ; Εγώ παίζω με το ψωμί το δικό σου;"

Τέλος, η ένταση κορυφώθηκε όταν η Φαίη Σκορδά είπε: "Όταν ήμουν στο TV Μακεδονία θυμάμαι πάρα πολύ καλά επειδή υπήρχαν κάποιες παραστάσεις από το θέατρο Βορείου Ελλάδος, πρωταγωνιστές σε παράσταση ήταν ο κύριος Χαϊκάλης και ο κύριος Φιλιππίδης. Μπορώ αν θέλεις να βρω το απόσπασμα σε εκείνη την εκπομπή όπου είχατε έρθει καλεσμένοι, σας το είχα πει κι εκτός αέρα κάποια στιγμή για την ευπρέπεια και τα σχόλια που κάνατε. Μπορώ να το κάνω, αλλά δεν θα τον κάνω. Για την ευπρέπεια. Οπότε όταν κάποιος μιλάει προς εμένα σε αυτή την εκπομπή να θυμηθεί και κάποια πράγματα. Κι εδώ θα βάλω μια τελεία".

Τότε, έλαβε την απάντηση: "Τα θυμάμαι όλα Φαίη μου. Όλα. Πίστεψέ με, μη το βγάλεις το απόσπασμα γιατί θα εκτεθείς εσύ. Όχι εγώ. Εντάξει; Περί αισθητικής και περί ευπρέπειας σε παρακαλώ πολύ να μη μου μιλάς. Σε εμένα Φαίη μου ειδικά εσύ περί αισθητικής κι ευπρέπειας μη μου μιλάς. Εντάξει; Έτσι μπράβο!".

Παύλος Χαϊκάλης | Απίστευτος καβγάς με Λιάγκα - Σκορδά: "Περί αισθητικής κι ευπρέπειας εσύ ειδικά Φαίη μη μου μιλάς"