Follow us

Μαρίνα Ασλάνογλου | Η εξομολόγηση για τη δύσκολη εγκυμοσύνη και τα ταμπού για την εξωσωματική γονιμοποίηση

"Υπάρχει το ταμπού ότι η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Μπορεί και ο άντρας να μην μπορεί να κάνει παιδιά".

MissBloom TEAM
Μαρίνα Ασλάνογλου NDP

Στην "Ελένη" και τη Δήμητρα Καλφούντζου παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη η Μαρίνα Αλάνογλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητρότητα, εξομολογούμενη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

Ακόμη, μίλησε για τα ταμπού με την εξωσωματική γονιμοποίηση, τον σύζυγό της, Δημοσθένη Πέππα και τη ζωή με τον γιο τους, τον τετράχρονο Κωνσταντίνο.

"Πιστεύω είμαι μια καλή μαμά. Προσπαθώ να ακούω, να καταλαβαίνω και να συμπεριφέρομαι στον Κωνσταντίνο σαν να είναι ενήλικας. Θέλω να μάθει να σκέφτεται, να είναι σωστός και επειδή είναι αγόρι θέλω να μάθει να σέβεται γιατί θα γίνει άντρας, είπε αρχικά.

Ο Κωνσταντίνος είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Δυσκολεύτηκα να έρθει στη ζωή μου αλλά η χαρά μου είναι μεγάλη. Όταν μίλησα για τη μέθοδο της εξωσωματικής, μου έστειλαν μήνυμα διάφορες κοπέλες από όλες τις ηλικίες. Μία συγκεκριμένα με ρώτησε και για τον γιατρό μου και για τη διαδικασία που ακολούθησα. Της σύστησα τον γιατρό μου και αυτήν την στιγμή έχει ένα μωράκι.

Υπάρχει το ταμπού ότι η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Μπορεί και ο άντρας να μην μπορεί να κάνει παιδιά. Ή θεωρούνται οι γυναίκες που πάνε να κάνουν εξωσωματική ότι είναι μεγάλες ηλικία. Δεν ισχύουν αυτά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ