Follow us

Θετικός στον κορωνοϊό ο γιός του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Για "άθλιο πόλεμο λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ" κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία.

κωνσταντίνος μητσοτάκης npd

Με τη σωρεία κρουσμάτων της Covid-19 στη χώρα μας, μεγάλο ποσοστό των οποίων αφορούν στη μετάλλαξη Όμικρον, ακούμε όλο και περισσότερους φίλους, γνωστούς αλλά και διάσημους να νοσούν με κορονοϊό τελευταία.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο γιος του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, που νοσεί επίσης και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Πόλεμος έχει ξεσπάσει όμως με αφορμή αυτό το γεγονός, μεταξύ ΝΔ και Σύριζα, με το πρώτο κόμμα να κατηγορεί το δεύτερο για "άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού", βάζοντας στο στόχαστρο όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τη σύζυγό του και όλη του την οικογένεια, λέγοντας ειδικά για τον γιο του ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή.

Η ΝΔ έσπευσε να διαψεύσει τα παραπάνω ισχυριζόμενη ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι του, σε απομονωμένο δωμάτιο, από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, χωρίς να πάει φυσικά καμία εκδρομή.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα.

Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ