Follow us

Celebrity News | Η πρώτη αποχώρηση της σεζόν από το Survivor & η ενόχληση της Κουτσελίνη με τον Ευαγγελάτο

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε μία τοποθέτηση όλο νόημα για το on-air περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά, ο τσακωμός ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή & την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου & ο Βαλάντης εκτός εαυτού.

MissBloom TEAM
yupiii

"Survivor" | Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση της σεζόν! Άφωνη η ομάδα με το αποτέλεσμα

Celebrity News | Η πρώτη αποχώρηση της σεζόν από το Survivor & η ενόχληση της Κουτσελίνη με τον Ευαγγελάτο

Το αποψινό συμβούλιο του νησιού είχε κακή έκβαση για την ομάδα των Διασήμων αφού η Ελισάβετ Σπανού αποχώρησε από το παιχνίδι. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού άφησε άφωνους τους κόκκινους, με την ομάδα να σπεύδει να την παρηγορήσει. "Εξεπλάγην, δεν το περίμενα" είπε αρχικά η ίδια στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Survivor" | Εκτός εαυτού ο Βαλάντης: "Είμαι μεγαλύτερός σου, θα με σέβεσαι"

Βαλάντης

Οι κινήσεις της ομάδας του, δεν βρίσκουν σύμφωνο τον Βαλάντη. Ο τραγουδιστής πιστεύει πως είναι κακή στρατηγική να τρώνε πριν τους αγώνες, εξηγώντας χαρακτηριστικά στην κάμερα ότι: "Η διαφωνία με τα παιδιά, όχι όλα, είναι ότι πριν τον αγώνα πρέπει να τρώμε. Εγώ πάλι λέω ότι δεν πρέπει να τρώμε γιατί όταν τρως το στομάχι τραβάει αίμα για να χωνέψεις, έχει και 35 βαθμούς πως θα αποδώσεις. Στους προηγούμενους αγώνες που παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν νηστικοί".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Survivor" | Μαλλιά κουβάρια Μυριέλλα Κουρεντή & Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Δεν σου ξαναμιλάω μα την Παναγία"

Παίκτρια του 'Survivor' έγινε για πρώτη φορά μαμά | Η ανακοίνωση της στο Instagram

Μία πολύ δύσκολη φάση περνά η ομάδα των Διασήμων αφού έχασαν στο πρώτο αγώνισμα επάθλου του φετινού "Survivor" με σκορ 10-4. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ της ομάδας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ενοχλημένη η Ζήνα Κουτσελίνη από τον Νίκο Ευαγγελάτο: "Είναι τραγικό αυτό από έναν δημοσιογράφο του επιπέδου του"

Ζήνα Κουτσελίνη

Οι "Αλήθειες με τη Ζήνα" ανέδειξαν μία σημαντική πτυχή της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου πριν από μικρό χρονικό διάστημα. Ο πρώην συνεργάτης των "Ράδιο Αρβύλα" αναρτούσε σχόλια σε ροζ ιστοσελίδες κάτω από φωτογραφίες και βίντεο.

Η είδηση μεταδόθηκε τόσο από ιστοσελίδες όσο και τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς ωστόσο να αναφέρεται η πηγή και το όνομα του Πέτρου Κουσουλού που είχε το ρεπορτάζ. Αυτό, συζητήθηκε από τη Ζήνα Κουτσελίνη και τους συνεργάτες της, με την παρουσιάστρια να αφήνει μερικά σχόλια για τον Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς ο ίδιος και η ομάδα του βρέθηκαν ανάμεσα σε αυτούς που έπραξαν ανάλογα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε μία τοποθέτηση όλο νόημα για το on-air περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά

Ιωάννα Μαλέσκου

Το περιστατικό στον αέρα του "Love it" μεταξύ της Ιωάννας Μαλέσκου και του Τάσου Χαλκιά αποτέλεσε αρκετά μεγάλο θέμα συζήτησης τα τελευταία 24ωρα. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θέλησε πριν από μικρό χρονικό διάστημα να κάνει μία δήλωση στα κοινωνικά δίκτυα όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ