Follow us

Γιωρίκας Πηλίδης | Ποιος είναι ο 21χρονος παλαιστής που "κέρδισε" το κοινό του Survivor

Η κούκλα σύντροφός του, τα δύσκολα χρόνια και φωτογραφίες από το προφίλ του καλύτερου παίκτη όλων των Survivor.

MissBloom TEAM
Γιωρίκας Πιλίδης @giorgos_pilidis

Ο νέος κύκλος του Survivor είναι γεγονός, με την πρεμιέρα του reality επιβίωσης να πραγματοποιείται το βράδυ της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του SKAI. Παρουσιαστής είναι και πάλι ο Γιώργος Λιανός, ενώ το παιχνίδι αποτελείται από 24 συμμετέχοντες, που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Ένας από τους παίκτες των Διασήμων που κέρδισε αμέσως την προσοχή των τηλεθεατών δεν είναι άλλος από τον Γιωρίκα Πιλίδη, τον οποίο έχει ήδη λατρέψει το Twitter, κυρίως για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του.

Ο μικρόσωμος παλαιστής έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του, ενώ έχει αναδειχθεί και σε έναν από τους πιο συμπαθείς συμμετέχοντες στο φανατικό κοινό του παιχνιδιού- μέχρι τώρα.

Loading...
Loading...

Loading...

Ο πρωταθλητής της ελεύθερης Πάλης είναι 21 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Ασπρόπυργο, ενώ έχει καταγωγή από τον Πόντο. Μεγάλωσε στα γυμναστήρια και η παιδική του ηλικία ήταν δύσκολη δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η οικογένειά του. Χαρακτηριστικό είναι ότι με τα πρώτα χρήματα που έβγαλε ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι πρέπει να σταματήσει να δουλεύει γιατί πλέον θα την στήριζε εκείνος οικονομικά.

Loading...

Έχει διαπρέψει στον αθλητισμό, καθώς είναι κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν κατέχει άλλος αθλητής στην ελεύθερη Πάλη. Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2021.

Loading...
Loading...

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Γιωρίκας Πηλίδης δεν είναι single. Όπως έκανε πρόσφατα γνωστό η Soula Glamorous, είναι σε σχέση και μάλιστα φαίνεται πολύ ερωτευμένος με τη σύντροφό του. Παρακάτω τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την κούκλα αγαπημένη του στο αεροδρόμιο.

Γιωρίκας Πηλίδης | Ποιος είναι ο 21χρονος παλαιστής που "κέρδισε" το κοινό του Survivor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ