Follow us

Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη | "Λύγισα όταν μου ανακοίνωσε ότι βγαίνει με μια κοπέλα" (vid)

Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Θάλεια Ματίκα Τάσος Ιορδανίδης

Καλεσμένοι στο Studio 4 βρέθηκαν η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης. Το γνωστό ζευγάρι που φέτος συνεργάζεται και στο θέατρο, μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και για τη γνωριμία του.

Η ηθοποιός ήταν τότε 30 και ο επίσης ηθοποιός 26.

Ήμουν εντελώς σε άλλη φάση και επειδή είχα κλείσει τα 30 είχα μια χαζή σκέψη ότι έπρεπε να σοβαρευτώ και να αποκατασταθώ. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να κινηθώ εκτός χώρου. Ήθελα η επόμενη σχέση μου να είναι εκτός χώρου για να μην μπλέξω με καλλιτέχνη. Κάτι ουσιαστικό κι ένας άνδρας μεγαλύτερός μου, με πιο σταθερό επάγγελμα, να είναι κάτι πιο σταθερό.

Οι γυναίκες τα παθαίνουμε αυτά. Αυτές οι βλακείες. Όσο φιλελεύθερη και προοδευτική και να είσαι, που θεωρώ τον εαυτό μου μια δημιουργική γυναίκα, τα παθαίνεις αυτά. Δεν ήθελα να βρω έναν καλλιτέχνη και να επωμισθώ το ψώνιο ενός καλλιτέχνη που έχω κι εγώ. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Είναι αυτές οι βλακείες

Οπότε όταν ήρθε στη ζωή μου ο Τάσος επαγγελματικά, παρόλο που μου άρεσε σαν άντρας, λέω δεν υπάρχει περίπτωση, δεν χάνω άλλον χρόνο. Είναι και ηθοποιός και τέσσερα χρόνια μικρότερός μου.

Τελικά όμως με την επιμονή και την υπομονή του Τάσου...Γιατί αν βάλει στόχο, πρέπει να τον κατακτήσει. Στην αρχή ήμουν τελείως αρνητική. Τον έβλεπα σαν έναν καλό μου φίλο που του έλεγα τα δικά μου προβλήματα. Είχα καταλάβει ότι του αρέσω, δεν το έκρυβε. Με κυνήγησε, δεν μπορώ να πω. Λύγισα όταν μου ανακοίνωσε ότι βγαίνει με μια κοπέλα. Είχε περάσει καιρός πλέον που συνεργαζόμασταν και κάναμε παρέα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ