Follow us

Βαρύ πένθος για την οικογένεια Kardashian

Τα δυσάρεστα νέα και η ανακοίνωσή τους.

MissBloom TEAM
Kardashian Splash News/Ideal image

Μαχαιρωμένη βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στο αυτοκίνητό της η μάνατζερ των μελών της οικογένειας Kardashian, Angela Kukawski. Η γυναίκα που είχε αναλάβει μάνατζερ πολλών ακόμη A-listers και παγκοσμίου βεληνεκούς celebrities, δηλώθηκε ως αγνοούμενη στις 22 Δεκεμβρίου, και μια μέρα μετά εντοπίστηκε νεκρή.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Los Angeles, η 55χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στις 23 Δεκεμβρίου. Όπως έγινε εν συνεχεία αντιληπτό, η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε στο σπίτι της στην περιοχή Sherman Oaks και μετά η σορός της μεταφέρθηκε με το αυτοκίνητο στην Simi Valley, εκεί όπου και εντοπίστηκε.

Μάλιστα, οι αρχές έχουν συλλάβει τον 49χρονο σύντροφό της, Jason Barker, ως ύποπτο για τη δολοφονία της.

Η Angela Kukowski ήταν μητέρα 5 παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητή στον χώρο του θεάματος. Εκτός από την οικογένεια Kardashian, είχε συνεργαστεί με πολλούς ακόμη διάσημους τραγουδιστές και ηθοποιούς, όπως η ράπερ Nicki Minaj, που έγραψε στο instagram της "Η Angela ήταν πραγματικά η καλύτερη” "αποχαιρετώντας" την και μέσα από τα stories της.

Σύμφωνα με το ABC7, ανακοίνωση σχετικά με το θλιβερό συμβάν έκανε και η πασίγνωστη οικογένεια, αναφέροντας:

"Η Angie ήταν πραγματικά η καλύτερη. Ενδιαφερόταν για τον καθένα από εμάς και έκανε πραγματικότητα ζητήματα που φαίνονταν αδύνατα. Θα μας λείψει αφάνταστα. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της αυτές τις δύσκολες στιγμές".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ