Βαρύ πένθος για την οικογένεια Kardashian

Τα δυσάρεστα νέα και η ανακοίνωσή τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μαχαιρωμένη βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στο αυτοκίνητό της η μάνατζερ των μελών της οικογένειας Kardashian, Angela Kukawski. Η γυναίκα που είχε αναλάβει μάνατζερ πολλών ακόμη A-listers και παγκοσμίου βεληνεκούς celebrities, δηλώθηκε ως αγνοούμενη στις 22 Δεκεμβρίου, και μια μέρα μετά εντοπίστηκε νεκρή.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Los Angeles, η 55χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στις 23 Δεκεμβρίου. Όπως έγινε εν συνεχεία αντιληπτό, η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε στο σπίτι της στην περιοχή Sherman Oaks και μετά η σορός της μεταφέρθηκε με το αυτοκίνητο στην Simi Valley, εκεί όπου και εντοπίστηκε.

Μάλιστα, οι αρχές έχουν συλλάβει τον 49χρονο σύντροφό της, Jason Barker, ως ύποπτο για τη δολοφονία της.

Η Angela Kukowski ήταν μητέρα 5 παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητή στον χώρο του θεάματος. Εκτός από την οικογένεια Kardashian, είχε συνεργαστεί με πολλούς ακόμη διάσημους τραγουδιστές και ηθοποιούς, όπως η ράπερ Nicki Minaj, που έγραψε στο instagram της "Η Angela ήταν πραγματικά η καλύτερη” "αποχαιρετώντας" την και μέσα από τα stories της.

Σύμφωνα με το ABC7, ανακοίνωση σχετικά με το θλιβερό συμβάν έκανε και η πασίγνωστη οικογένεια, αναφέροντας:

"Η Angie ήταν πραγματικά η καλύτερη. Ενδιαφερόταν για τον καθένα από εμάς και έκανε πραγματικότητα ζητήματα που φαίνονταν αδύνατα. Θα μας λείψει αφάνταστα. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της αυτές τις δύσκολες στιγμές".