Follow us

Σύντροφος Λάμπρου Κωνσταντάρα | "Δεν αγχώθηκα όταν έμαθα πως η πρώην του θα μπει στο Survivor" (vid)

Όσα αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

MissBloom TEAM
Κωνσταντάρας Γουρνέλου NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι Πρωινιάτικα" μίλησε η Στεφανία Γουρνέλου, σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Η νεαρή ηθοποιός που την περίοδο αυτή συμμετέχει στη θεατρική παράσταση "ΣΙΝΕ" με τον Παντελή Καναράκη, έκανε δηλώσεις και για τον δημοσιογράφο που βλέπουμε τώρα να αγωνίζεται στο Survivor.

"Αγαπώ και εκτιμώ βαθιά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον θαυμάζω. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, θα δείξει, είναι πολύ νωπό ακόμα. Μου είπε ότι τον πήραν τηλέφωνο από την Acun Media και εκείνος στην αρχή νόμιζε ότι είναι για κάποιον συνεργάτη του επειδή είναι και παραγωγός. Εν τέλει ήταν για εκείνον, το ήξερα εγώ, το ένιωθα. Εκείνος ήταν 50-50. Ήμουν σίγουρη ότι θα φύγει. Ετοιμάσαμε μαζί τις βαλίτσες του, ήθελε πολύ να το κάνει. Δεν έχει κλάψει, μπροστά μου τουλάχιστον.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι στο παιχνίδι θα μπει και η Έλενα Κώνστα, που είχε σχέση με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, είπε:

Ξέρω ότι ο Λάμπρος με την πρώην σύντροφό του, Έλενα Κώντσα έχουν πολύ καλές σχέσεις. Δεν αγχώθηκα όταν έμαθα ότι ίσως μπει στο παιχνίδι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ