Follow us

Θέμις Μπαζάκα | "Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν ο πιο περίεργος από όλους" (vid)

Η εξομολόγηση για τον θάνατο του 18χρονου αδερφού της και η σχέση με νεότερους άντρες.

MissBloom TEAM
Θέμις Μπαζάκα, Δημήτρης Λιγνάδης NDP

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Θέμις Μπαζάκα στον Άρη Καββατζίκη και την κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη!".

Η ηθοποιός που από τις 3 Ιανουαρίου θα βλέπουμε στη σειρά "Σκοτεινή θάλασσα" του Mega, με εξομολογητική διάθεση αναφέρθηκε στις μεγάλες απώλειες που έχει βιώσει, όπως αυτή του αδερφού της σε ηλικία μόλις 18 ετών, αλλά και στο κίνημα #metoo και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Για τις απώλειες είπε:

"Στον θάνατο μπροστά λυγίζεις. Λύγισα στους θανάτους που αντιμετώπισα στη ζωή μου, έχασα αδελφό, μάνα, φίλους, σύζυγο. Έφυγε πολύς κόσμος. Ο θάνατος του αδελφού μου είναι ένα γεγονός που με σημάδεψε. Ήταν 18 χρονών και εγώ 20, έφυγε από τροχαίο με θάνατο επί τόπου.

Έκανα έξι χρόνια να κλάψω, έγινα πέτρα. Ήταν μεγάλη και απροσδόκητη η απώλεια του αδελφού μου, γιατί ο χαμός ενός νέου ανθρώπου δεν ξεπερνιέται. Ο σύζυγός μου έφυγε από τη ζωή πολύ σύντομα αφότου χωρίσαμε, έχουν περάσει πολλά χρόνια τώρα. Η κόρη μου ήταν 13 ετών.

Για την προσωπική της ζωή και τη σχέση με νεότερους άνδρες, είπε:

Δεν έχω πρόβλημα με τους νεότερους άντρες, έχω υπάρξει σε μακρόχρονη σχέση με έναν άντρα πολύ νεότερο, σχεδόν 20 χρόνια νεότερό μου. Βαριέμαι γιατί είναι σα να φροντίζω ένα παιδί. Ήταν μια εμπειρία, πέρασα καλά, με ξανάνιωσε, ήταν ένα καταπληκτικό παιδί το οποίο με αγαπούσε και πολύ, αλλά από ένα σημείο και δεν έχεις και πολλά να πεις, υπάρχουν θέματα".

Τέλος, αναφορικά με το κίνημα Me too, είπε:

Ήταν πολύ άδικο για την εικόνα του θεάτρου, παρόλο που αυτό που έκαναν τα κορίτσια ήταν συγκλονιστικό, απαιτεί θάρρος και δύναμη. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο χολή έριξαν, αποκάλυψαν τρομερό μίσος, σεξισμό, ρατσισμό και ομοφοβία για κάποιους ανθρώπους, βγήκε ένας οχετός. Αφήστε τους να πάνε στα δικαστήρια, να πληρώσουν. Έχω δουλέψει με όλους αυτούς τους ανθρώπους, είχα μια σχέση καλή στα πλάισια της εργασίας. Με κανέναν από αυτούς δεν έγινα φίλη. Υποψίες, φήμες και σκέψεις φυσικά και υπήρχαν, αλλά δεν ακούω ούτε τις φήμες, ούτε τα κουτσομπολιά.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν ο πιο περίεργος από όλους σε σχέση με την σκηνική συμπεριφορά. Όχι σε προσωπικό επίπεδο, γιατί με κανέναν δεν έχω κάνει παρέα μαζί του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ