Follow us

Μαίρη Χρονοπούλου | "Ήμουν 118 κιλά και παράλυτη - Ήταν φρίκη η ζωή μου"

Η εξομολόγηση της ηθοποιού και η φωτογραφία που θέλησε να μοιραστεί με το κοινό.

MissBloom TEAM
Μαίρη Χρονοπούλου NDP

Μια ξεχωριστή καλεσμένη είχαν την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στο "Πρωινό", όπου και βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου. Η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, με εξομολογητική διάθεση μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία της, αλλά και το πώς κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε και μια φωτογραφία της, κατόπιν δικής της επιθυμίας, από την περίοδο που ζύγιζε 118 κιλά.

Είναι πολύ σκληρή η καθημερινότητά μου, επίπονη. Εδώ και 1,5 χρόνο. Ας είναι καλά οι γιατροί μου που ενδυνάμωσαν τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, ήμουν καθηλωμένη σε αμαξίδιο.

Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη, στο αμαξίδιο. Πριν δύο-τρία χρόνια ήμουν έτσι. Τώρα είμαι 62 κιλά. Ήμουν μια κατσούφα, και ο ειδικός με ξαναέμαθε να γελάω. Δεν χαμογελούσα καν τότε. Μετά από ένα μήνα ξανα στάθηκα όρθια. Στους δύο μήνες έκανα ένα δύο βήματα, δεν το πίστευα ούτε εγώ.

Με έπλεναν στο κρεβάτι, ήταν φρίκη η ζωή μου, τώρα μπορώ πάω μόνη μου. Κάνω μπάνιο τρεις φορές την ημέρα. Τα κατάφερα με σκληρή κι επίπονη προσπάθεια. Δεν έπαθα όμως κατάθλιψη, δεν χρειάστηκα τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας, ο Θεός είναι μέσα μας.

Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα. Πώς ήμουν, 118 κιλά, παράλυτη, χοντρή, ανάπηρη. Πώς πάλεψα και πώς είμαι σήμερα. Μια Χρονοπούλου που κουνιέται, κάνει πέντε βήματα, βάφεται, χτενίζεται, όλα αυτά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ